Muziek is helend en goed voor je gezondheid

Alles wat bestaat is energie en heeft een frequentie, een bepaalde toon. Muziek bestaat ook uit frequenties en deze geluiden kunnen je lichaam, je geest en je hele zijn beïnvloeden. Iedereen weet dat keiharde rockmuziek een ander gevoel opwekt dan een rustig klassiek concert. Muziek kan je onrustig of juist onrustig maken. Maar muziek kan … Lees verder >

Qi Gong meer energie bij het opstaan en vredig slapen

Qi Gong is een systeem van ademhaling, concentratie en beweging met als doel om je gezondheid te verbeteren. Negatieve emoties zoals stress, angst, woede en verdriet die onvoldoende worden verwerkt, veroorzaken blokkades in de meridianen (banen waar je energie doorheen loopt. Hierdoor kunnen Qi (energie) en bloed niet meer goed stromen. Het lichaam raakt uit … Lees verder >

E–stoel URIM energetische stoel gekocht en uitgeprobeerd

e-stoel energie Engelen Den BoschDe E-stoel, zaterdag 4 mei ben ik, Monique Wilhelm, naar Duitsland gereden om daar de E-Stoel Urim op te halen.

Een energetische E-stoel ontwikkeld door Monique Timmers en vormgegeven door Marcel Jansen.

Deze E-stoel wordt gebruikt ter ondersteuning van het zelfhelend- en zelfregulerend vermogen.

De E-stoel heeft 3 verschillende programma’s en de 4 windrichtingen hebben ook een speciale invloed op de behandeling.

Voor uitgebreide informatie kun je op Monique’s website kijken. www.moniquetimmers.nl

*Week 1 E–stoel URIM

Zaterdag 4 mei heb ik het Vitaliseringsprogramma gedaan met het gezicht naar het Noorden en daarbij heb ik de Stoel gevraagd mij te geven wat ik nodig heb.
Zondag 5 mei heb ik het Vitaliseringsprogramma met het gezicht naar het Westen gedaan. Beide keren was er een diepe ontspanning.

Lees verder >

Training Psycho-energetisch zelfmanagement

Afgelopen zaterdag ben ik naar de training Psycho-energetisch zelfmanagement van Benjamin Adamah geweest. Ik kende Benjamin Adamah van de stukken die hij geschreven heeft over occultisme, een gebied waar ik eigenlijk vrijwel niets van weet maar wel heel interessant vind. De informatie die ik van hem gelezen had vond ik erg interessant, ondanks dat ik … Lees verder >

Orgonite UPDATE; De 12Morgenster

Wat is Orgonite ook alweer?

Wilhelm Reich (Dobrjanytsji, 24 maart 1897 – Lewisburg, 3 november 1957) was een Oostenrijks-Amerikaanse psychiater, seksuoloog, psychoanalyticus, bioloog, en natuurkundige van Joodse komaf.

Deze meneer is de uitvinder of beter gezegd ontdekker van Orgon energie. Hij ontdekte door biologisch onderzoek dat er een universele alles doordringende energie bestaat. Iets wat wij vandaag de dag Chi, Prana of nul punts energie zouden noemen.

Lees verder >

Boviswaarde levensenergie van alle levende wezens

Boviswaarde is eigenlijk waar alles om draait. Deze schaal is ontwikkeld door twee Franse wetenschappers, Bovis en Simoneton. Boviswaarden kunnen worden gemeten met een pendel of Biotensor. Wat is een Boviswaarde? De Boviswaarde is het trillingsgetal van materie. Zo heeft elk product of voorwerp en ook alles wat leeft een trillingsgetal, die is uitgedrukt in … Lees verder >

Orgon energie; gratis en eenvoudig

Wilhelm Reich (Dobrjanytsji, 24 maart 1897 – Lewisburg, 3 november 1957) was een Oostenrijks-Amerikaanse psychiater, seksuoloog, psychoanalyticus, bioloog, en natuurkundige van Joodse komaf, voornamelijk bekend als een van de meest radicale personen in de geschiedenis van de psychiatrie. (bron: Wiki)

Zelf aan de slag

Mijn broer kwam met een verhaal over Orgon energie (Wilhelm Reich). Enthousiast begon ik een zoektocht naar betrouwbare informatie om “het spul” zelf te maken. Dit is een eerste artikel voor degene die, net als ik, zelf Orgon toepassingen willen maken. Orgon is een naam voor de energie die, op subtiel niveau, in en om ons heen is.

Ik ben een voorstander van de “randwetenschappen” omdat verandering en vernieuwing heel hard nodig zijn. Ik zie dit als een mooie uitdaging om in de praktijk te ervaren wat Organiet voor mij en anderen kan betekenen.

Het doel is altijd BEWUSTZIJN en verder alles wat me/ons daar mee kan helpen.

Lees verder >

Elektrosmog, Orgone energie en Orgonite helpen

Elektrosmog, Orgone energie en organiet helpenOrgone energie en Orgonite tegen elektrosmog veroorzaakt door elektromagnetische velden. Last van vermoeidheid, hartritmestoornissen, slaapstoornissen en hoge bloeddruk kunnen veroorzaakt worden door elektrische en magnetische velden. Hier vindt je een uitgebreide uitleg over EM en Elektrosmog en elektro magnetische velden.

Hoofdpijn, concentratieproblemen, prikkelbaarheid en vermoeidheid. Dit zijn enkele voorbeelden voorbeelden van chronische en hardnekkige kwalen waar veel mensen tegenwoordig last van hebben. Deze klachten worden vaak veroorzaakt door elektrosmog en daar is wat tegen te doen.

Lees verder >

deLuchtfilter

Luchtfilter voor in huis, de luchtkwaliteit binnenshuis is lang niet altijd even goed. Gelukkig kun je dit vrij eenvoudig zelf oplossen door een luchtfilter aan te schaffen, die meer voor je gezondheid doet dan jij denkt.

Bekijk deLuchfiter, specialist in luchtreiniging >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest