E-stoel energetische stoel gezondheid herstellen energetische blokkades wissen

e-stoel energie Engelen Den Bosch
e-stoel energie energetische stoel Engelen | Den Bosch

De E-Stoel, model URIM, of ook wel energetische stoel genoemd kan je helpen om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades en ballast te wissen en je innerlijke balans te herstellen. De E-Stoel vitaliseert, brengt je systeem tot rust. Liefde en mededogen worden opnieuw geactiveerd.

Hoe werkt de E-stoel, energetische stoel?

De werking is gebaseerd op energie. Deze energie die opgewekt wordt stemt zich volledig af op het energieveld van de persoon die hem gebruikt. Daardoor is dit proces voor iedereen uniek. De stoel signaleert alle aanwezige onbalans en werkt daarop in.

De meeste mensen merken de werking direct en bij andere komt dit proces later op gang of is veel minder herkenbaar. Bij regelmatig gebruik van de E-stoel zal er steeds meer stabilisatie en regeneratie kunnen gaan plaatsvinden.

Door het gebruik van de energetische stoel ervaar je een verhoging van je vitaliteit. Energiebanen gaan beter stromen en je chakra’s worden geharmoniseerd. Je lichaam is beter in staat om afval te lozen waardoor je je beter, fitter en schoner voelt.

Wat maakt de E-stoel, energetische stoel dan uniek?

getalsymbolieken e-stoel energie Engelen Den Bosch
getalsymbolieken e-stoel energie Engelen Den Bosch

In de rugleuning bevinden zich twee getalsymbolieken, onzichtbaar weggewerkt achter de gouden rechthoek. Onder je handen, in de armleuningen, liggen kristallen. De E-Stoel heeft zes programma’s.

De getalsymbolieken en kristallen vormen tezamen een Lichtmatrix. De getallensymbolieken die in de stoel verwerkt zijn (in de rugleuning) zijn het getal zes en vijfentwintig.

Zes is het getal van de wereld, het lichaam, en tijd en ruimte. Wij leven in deze wereld van tijd en ruimte, in de wereld van de zintuiglijke interpretatie waardoor dat wat wij werkelijkheid noemen, wordt bepaald. Wij zien daarom slechts een aspect van de waarheid. Zes is het getal van de stoffelijke wereld en deze getalsymboliek werkt in op je fysieke zijn.

Vijfentwintig is vijf maal vijf. Vijf was het heilige getal in de leer van Pythagoras. Vijf is het getal van liefde en staat voor het eeuwige terugkerende herstel van de harmonie zowel in de mens alsook in dit universum. Vijfentwintig staat ook voor het ontvangen van de kennis om de hemelse mens te worden.

De stoel herstelt – door regelmatig gebruik – de verbinding van jouw echo in het informatie of kwantumveld en jouw lichaam: je gaat je steeds meer herinneren wie je bent en waarvoor je hier bent. Verleden, heden en toekomst worden weer met elkaar verbonden.

e-stoel kristallen lichtmatrix Engelen Den Bosch
e-stoel kristallen lichtmatrix

In de armleuningen vind je “kosmisch geladen” kristallen. De kristallen in combinatie met de getalsymbolieken kunnen ervoor zorgen dat je steeds meer gaat leven volgens je eigen Bron-code, je goddelijke plan en blauwdruk.

De getalsymboliek zes werkt op het fysieke systeem, vijfentwintig op de etherische lagen. Zij vitaliseren alle niveaus.

Therapeutisch gebruik

Wij willen de E-Stoel gaan gebruiken om cliënten in te behandelen. De behandelingen worden in overleg met de cliënt gemaakt en op deze afgestemd. Verder is het zo dat de stoel ieder op zijn eigen niveau helpt en er daardoor de dingen gebeuren die je nodig hebt of om gevraagd hebt.

De kristalen en waarvoor ze dienen

In de rechtersarmleuning kunnen liggen:
Bergkristal: algemene reinigingssteen geeft inzicht en helderheid

Gele calciet: verwarmend, veiligheid, zelfwaardering

Malachiet: laat hoger bewustzijn toe en doorbreekt oude patronen

In de linkerarmleuning kunnen liggen:
Zwarte toermalijn:  reinigende en beschermende werking, maakt helder en versterkt de geest

Koper: helpt liefde, schoonheid en harmonie te ervaren

Lapis lazuli: opwekken en versterken van liefde van onszelf en anderen

Rozenkwarts: herstelt zelfvertrouwen,  onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede

De 4 windstreken en hun werking:

NOORDEN:
Kalmeert je zenuwen; harmoniseert het element vuur.
verbetering van de tekens Leeuw, Ram en Boogschutter.

WESTEN:
Harmoniseert je onderbuik en buik; nek en beide hersenhelften; harmoniseert het element water.
verbetering van de tekens: Schorpioen, Vissen en Kreeft.

ZUIDEN:
Harmoniseert rug en nek extra; lost spierspanningen op; harmoniseert het element lucht.
verbetering van de tekens Waterman, Tweeling en Weegschaal.

OOSTEN:
Zorgt voor meer aarde.
verbetering van de tekens Stier, Maagd en Steenbok

Het NOORDEN en OOSTEN zorgen voor aanvoer van krachten die inzicht geven.

Het ZUIDEN en WESTEN geven prikkels die meer inzicht geven in de materie.

Harmonisering hersenhelften

De linker- en rechterhersenhelft gaan beter samenwerken. Soms is dit zelfs voelbaar in de vorm van een soort correctie of rechtzetting in je hoofd of lijf. Sommige mensen geven aan dat ze het idee hebben dat het skelet wordt geharmoniseerd of dat ze letterlijk ‘rechtgezet’ worden. Ook wordt ervaren dat er meer afstemming mogelijk is op de universele wijsheid en het Informatieveld.

URIM biedt je de kans om je lichaam te ondersteunen in een herstelproces of om sluimerende onbalans in fysiek opzicht, te herstellen. Metingen laten zien dat de stoel een herstellend effect heeft op beschadigde cellen, ongeacht waar die cellen zich bevinden of in welke mate ze beschadigd of gestrest zijn.

De energetische stoel URIM, met daarin de Matrix, kan gezien worden als een unieke nieuwe methode voor zelfheling! Een gift voor deze tijd.
Weet dat de stoel je laat voelen dat er blokkades kunnen zijn. Fysieke reacties zijn dan ook mogelijk. Ze zijn echter tijdelijk. Reacties die kunnen plaatsvinden zijn bijvoorbeeld:

lichte hoofdpijn; misselijkheid; sensaties in het lichaam (warmte of koudegevoelens); tijdelijke moeheid door schoonmaak; oude pijnklachten kunnen weer even de kop op steken, je hart gaat intenser kloppen.

Ook kinderen mogen deze E-Stoel gebruiken, zij voelen ook heel veel! Je mag rustig kussentjes zowel in de rug alsook op de zitting gebruiken.

Frequentietechnieken worden al gebruikt bij bijvoorbeeld nier en galsteenvergruizing. Nieuw en zeker uniek te noemen is deze combinatie van de getalsymbolieken met de edelstenen. De trilling die ontstaat, werkt als een matrix die alle onbalans signaleert en ook direct aanraakt, dit is voelbaar als je in de E-Stoel zit. Iedereen heeft zijn eigen unieke beleving, geen ervaring is hetzelfde. De E-Stoel stemt zich volledig af op het energieveld van de persoon die hem gebruikt!

De lijst met lichamelijke aandoeningen waarbij deze E-Stoel ingezet kan worden is nagenoeg eindeloos. Van chronische moeheid, rugklachten, ontstekingen, blokkades van energieën, allerlei aandoeningen tot een teveel of tekort aan energie in de organen en weefsels. In een vroegtijdig stadium van ontregeling werkt de E-Stoel direct voelbaar op de klacht, bij gevorderde celschade heeft het in eerste instantie een verlichtend en verzachtend effect, maar door regelmatig gebruik kan steeds meer stabilisatie en regeneratie plaatsvinden. De kans op genezing is het groots bij regelmatig gebruik. Natuurlijk is een genezingsproces ook afhankelijk van andere factoren: goede voeding, een positieve geesteshouding, vertrouwen in je zelf genezend vermogen, opbouwende gedachten. Genezing kan niet gegarandeerd worden maar de resultaten zijn heel bijzonder te noemen en een aantal therapeuten werken al met veel succes met deze E-Stoel. Zij geven aan dat hun behandelingen veel dieper inwerken en dat ze minder consulten nodig hebben.

Wij danken Monique Timmers die de E-stoel bedacht, ontwikkeld en gemaakt heeft. Zonder haar zouden we deze mooie tool niet in huis kunnen hebben en kunnen gebruiken. Monique is bij haar langs geweest voor een uitleg en heeft uiteindelijk de stoel gekocht en maken er beide gebruik van, en inmiddels ook een aantal mensen om ons heen.

Plaats een reactie

deLuchtfilter

Luchtfilter voor in huis, de luchtkwaliteit binnenshuis is lang niet altijd even goed. Gelukkig kun je dit vrij eenvoudig zelf oplossen door een luchtfilter aan te schaffen, die meer voor je gezondheid doet dan jij denkt.

Bekijk deLuchfiter, specialist in luchtreiniging >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest

Share This