Boviswaarde levensenergie van alle levende wezens

Boviswaarde is eigenlijk waar alles om draait. Deze schaal is ontwikkeld door twee Franse wetenschappers, Bovis en Simoneton. Boviswaarden kunnen worden gemeten met een pendel of Biotensor.

Wat is een Boviswaarde?

De Boviswaarde is het trillingsgetal van materie. Zo heeft elk product of voorwerp en ook alles wat leeft een trillingsgetal, die is uitgedrukt in aantal Bovis. Wanneer de trilling hoger is dan 6.500 Bovis geeft deze energie en zal ons versterken een lagere waarde dan 6.500 Bovis kost energie en zal ons verzwakken.

Dit geldt ook voor voedingsmiddelen en eigenlijk alles wat we eten. Hiermee is er dus een hele nieuwe manier van kijken naar wat gezond en heilzaam is, zolang de Boviswaarde maar boven 6.500 Bovis ligt.

Boviswaarde en voeding

Gekookt voedsel heeft een Boviswaarde van 200.Verse groenten en fruit hebben een waarde van 8000 of meer. Biologische natuurlijke groenten hebben ook een hogere Bovis waarde dan niet biologische groenten die onder meer met chemicaliën en genetische manipulatie zijn vervuild.

De Boviswaarde van fruit en groenten lopen – drastisch – terug bij het verwerken, conserveren, verhitten of traditioneel invriezen. Verse, liefst rauwe groenten en fruit vitaliseren het menselijke lichaam aanzienlijk.

Even wat feiten over Boviswaarde:

 • Vlees 6.500 Bovis direct na de slacht, maar verliest daarna heel snel zijn waarde. Na braden of koken nog slechts 3.000 tot 4.000 Bovis.
 • Coca Cola blikje: 1230
 • Kraanwater uit Nederland (Garderen): 5500
  Spa blauw: 5810
  Evian: 6120
 • Vers geperst sinaasappelsap, bio: 10500
 • Graansoorten in brood of andere deegwaren en pasta’s 1.000 à 2.000 Bovis;

Boviswaarde en water

Het drinken van voldoende water is gezondheid.

Hoe kun je op eenvoudige wijze de Boviswaarde van water verhogen ?

 • Als het in contact is geweest met edelstenen
 • Water heeft kunnen wervelen, ik gebruik zelf hiervoor een waterwervelaar die ik gekocht heb bij de Frontiershop in Amsterdam. Deze heb ik tussen twee 1,5 liter flessen gezet en draai deze een aantal keer om voor gebruik, waarna ik het nog filter met een Brita filter waar edelstenen inzitten. Update 7-12-2016. Ik gebruik inmiddels geen Brita filter meer omdat deze onvoldoende filteren. Ik gebruik nu een Aqualive AQV meerstappen waterfilter.

Boviswaarde en de natuur.

Een wandeling in een mooi bos doet de mens goed. In een vitaal bos zal je energie krijgen van een wandeling met een waarde van 9.000 Bovis. Als je door een ziek bos loopt zul je er moe van worden. Ook gebouwen en plekken hebben een Boviswaarde.

Kerken, oude monumenten waaronder Stonehenge en Avbury, graancirkels en andere zogenaamde krachtplaatsen hebben een hoge Boviswaarde.

Hans Andeweg schreef eerder In resonantie met de natuur waarmee hij de basis legde voor de ECOtherapie. Met deze energetische methode wordt de vitaliteit van natuurgebieden en bedrijven op afstand verbeterd.

6 gedachten over “Boviswaarde levensenergie van alle levende wezens”

Plaats een reactie

deLuchtfilter

Luchtfilter voor in huis, de luchtkwaliteit binnenshuis is lang niet altijd even goed. Gelukkig kun je dit vrij eenvoudig zelf oplossen door een luchtfilter aan te schaffen, die meer voor je gezondheid doet dan jij denkt.

Bekijk deLuchfiter, specialist in luchtreiniging >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest

Share This