Orgonite UPDATE; De 12Morgenster

Wat is Orgonite ook alweer?

Wilhelm Reich (Dobrjanytsji, 24 maart 1897 – Lewisburg, 3 november 1957) was een Oostenrijks-Amerikaanse psychiater, seksuoloog, psychoanalyticus, bioloog, en natuurkundige van Joodse komaf.

Deze meneer is de uitvinder of beter gezegd ontdekker van Orgon energie. Hij ontdekte door biologisch onderzoek dat er een universele alles doordringende energie bestaat. Iets wat wij vandaag de dag Chi, Prana of nul punts energie zouden noemen.

Lees verder >

Orgon energie; gratis en eenvoudig

Wilhelm Reich (Dobrjanytsji, 24 maart 1897 – Lewisburg, 3 november 1957) was een Oostenrijks-Amerikaanse psychiater, seksuoloog, psychoanalyticus, bioloog, en natuurkundige van Joodse komaf, voornamelijk bekend als een van de meest radicale personen in de geschiedenis van de psychiatrie. (bron: Wiki)

Zelf aan de slag

Mijn broer kwam met een verhaal over Orgon energie (Wilhelm Reich). Enthousiast begon ik een zoektocht naar betrouwbare informatie om “het spul” zelf te maken. Dit is een eerste artikel voor degene die, net als ik, zelf Orgon toepassingen willen maken. Orgon is een naam voor de energie die, op subtiel niveau, in en om ons heen is.

Ik ben een voorstander van de “randwetenschappen” omdat verandering en vernieuwing heel hard nodig zijn. Ik zie dit als een mooie uitdaging om in de praktijk te ervaren wat Organiet voor mij en anderen kan betekenen.

Het doel is altijd BEWUSTZIJN en verder alles wat me/ons daar mee kan helpen.

Lees verder >

Elektrosmog, Orgone energie en Orgonite helpen

Elektrosmog, Orgone energie en organiet helpenOrgone energie en Orgonite tegen elektrosmog veroorzaakt door elektromagnetische velden. Last van vermoeidheid, hartritmestoornissen, slaapstoornissen en hoge bloeddruk kunnen veroorzaakt worden door elektrische en magnetische velden. Hier vindt je een uitgebreide uitleg over EM en Elektrosmog en elektro magnetische velden.

Hoofdpijn, concentratieproblemen, prikkelbaarheid en vermoeidheid. Dit zijn enkele voorbeelden voorbeelden van chronische en hardnekkige kwalen waar veel mensen tegenwoordig last van hebben. Deze klachten worden vaak veroorzaakt door elektrosmog en daar is wat tegen te doen.

Lees verder >

deLuchtfilter

Luchtfilter voor in huis, de luchtkwaliteit binnenshuis is lang niet altijd even goed. Gelukkig kun je dit vrij eenvoudig zelf oplossen door een luchtfilter aan te schaffen, die meer voor je gezondheid doet dan jij denkt.

Bekijk deLuchfiter, specialist in luchtreiniging >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest