Training Psycho-energetisch zelfmanagement

aura energie zelfontwikkeling afschermen meerAfgelopen zaterdag ben ik naar de training Psycho-energetisch zelfmanagement van Benjamin Adamah geweest.

Ik kende Benjamin Adamah van de stukken die hij geschreven heeft over occultisme, een gebied waar ik eigenlijk vrijwel niets van weet maar wel heel interessant vind.

De informatie die ik van hem gelezen had vond ik erg interessant, ondanks dat ik er een groot deel niet van begreep.

Toen ik 2 weken geleden een nieuwsbrief ontvangen had van Rishis.nl met daarin de aankondiging dat Benjamin Adamah een aantal lezingen zou geven was de keuze snel gemaakt.

Ik heb gekozen voor de training Psycho-energetisch zelfmanagement  omdat energie en wat het met de mens doet/kan doen mij erg aanspreekt. Dit de omschrijving van de training: ‘ ontdek welke acupressuurpunten, auramethodes en energie-oplaadtechnieken je moet gebruiken om je verouderingsproces vrijwel te stoppen. Hoe je je aura beschermt en gezond houd en hoe je trauma’s of niet eigen energieën (entiteiten) kunt verwijderen.

Het uitdrijven van entiteiten dat vond ik altijd erg zwaar klinken totdat ik in aanraking kwam met de sjamaan Peter Azis. Die heeft uitgelegd dat entiteiten eigenlijk vreemde energieën zijn die niet bij je thuishoren en ziekte en bijvoorbeeld het vermoeidheidssyndroom kunnen veroorzaken en dat eigenlijk iedereen deze wel bij zich draagt maar daar niet perse last van hoeft te hebben.

Van Peter heb ik ook geleerd om je ze aura af te schermen via een aantal ceremonies en technieken die je thuis kunt toepassen. Hierdoor kun je beter je energie vasthouden en beschermd en ben je ook beschermd voor kwalijke zaken van buitenaf. Ik heb daar toen veel baat bij gehad maar heb dit een beetje verwaarloosd omdat ik weer nieuwe dingen tegenkomen was en wil dat weer graag oppikken d.m.v. de technieken die afgelopen zaterdag heb geleerd.

Lezing energetische processen & praktische oefeningen

De workshop begon met een lezing waarin je goed inzicht krijgt in de realiteit van ons energieveld en de kwetsbaarheid ervan. Het ‘entiteit’ probleem wordt ruim behandeld en van het taboe ontdaan dat ligt op de bespreekbaarheid ervan. Er werden praktijk voorbeelden gegeven en beelden getoond van entiteiten en psycho-energetische processen aan de hand van Kirlian materiaal en de door Dr. Harry Oldfield ontwikkelde PIP-technologie.

Dit alles werd op hele gewone, niet zweverige manier, uitgelegd en was volgens mij voor iedereen goed te begrijpen. Na deze lezing kwam het praktijk gedeelte waar uitleg gegeven werd bij een 8 tal oefeningen die vrijwel allemaal met energie te maken hebben. Het optimaliseren, verbeteren en afschermen daarvan met veelal oude Chinese technieken.

De oefeningen die ik geleerd heb

  • 1-Minuut voetreflex zelfmassage
  • De 4 meridiaandrukpunten waarmee alle 13 meridianen worden vrijgehouden van blokkades
  • De chakraoefening van Igor Saveljev (met deze oefening in Rusland groot succes bij vermoeidheidsyndroom)
  • De Sorath-routine. Oefening waarbij je één wordt met puur ‘zonbewustzijn’ die psychische trauma’s en fysieke klachten kan genezen
  • De gouden licht – blauw schild oefening. Ideaal bij beroepen die psycho-energetisch belastend zijn, als ziekenhuis-, of hulpverlenerwerk.
  • Wu Chi krachtig herstel yin-yang balans kan ‘niet eigen’ energie krachtig verwijderen
  • Yi Jin Jing – Changhai stijl 1930 beste oefening voor snel herstel van jeugdige energie en creativiteit. Onderdeel interne shaolin gong-fu.
  • Vrije squat stimuleert de yang qi (doe energie )
  • Wake Induced Lucid Dreaming (WILD).

Benjamin Adamah

Benjamin Adamah is ingewijd Toledano Kabbalist, cultuurfilosoof, esotericus, astroloog, energiewerker en auteur. Hij publiceerde de boeken Nulpunt Revolutie in 2006, Nulpunt Psychologie in 2008 en in oktober 2012 zijn opus magnum Vamachara over Linker Pad spiritualiteit.

Linker Pad spiritualiteit houdt in dat in zijn beleving de huidige wereld met al zijn religies te veel naar de mannelijke Yang kant overhelt en dat het noodzakelijk is dat er meer vrouwelijke energie in onze maatschappij terug komt zodat er een betere Ying/Yang balans ontstaat.

Hier vindt je de website van Benjamin Adamah waar onder meer een agenda te vinden is met al zijn trainingen en lezingen. Hij geeft ook een online magazine Vamzzz uit waar je meer informatie over Benjamin Adamah kunt vinden.

Conclusie training en Benjamin Adamah

Hij komt zelf heel aards over niet zweverig en daar houd ik wel van. Het bestaat allemaal echt, en is inmiddels ook aan te tonen, je kunt het beleven als je er open voor staat dus waarom er niet gewoon over doen. Hij heeft veel kennis en wil deze ook graag overdragen. De training ga ik vanaf morgen op mezelf toepassen dus over het effect daarvan kan ik nog niets zeggen. Wel dat de oefeningen eenvoudig zijn en nog een pluspunt, niet veel tijd per dag vergen.

Plaats een reactie

deLuchtfilter

Luchtfilter voor in huis, de luchtkwaliteit binnenshuis is lang niet altijd even goed. Gelukkig kun je dit vrij eenvoudig zelf oplossen door een luchtfilter aan te schaffen, die meer voor je gezondheid doet dan jij denkt.

Bekijk deLuchfiter, specialist in luchtreiniging >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest

Share This