Orgonite UPDATE; De 12Morgenster

Wat is Orgonite ook alweer?

Wilhelm Reich (Dobrjanytsji, 24 maart 1897 – Lewisburg, 3 november 1957) was een Oostenrijks-Amerikaanse psychiater, seksuoloog, psychoanalyticus, bioloog, en natuurkundige van Joodse komaf.

Deze meneer is de uitvinder of beter gezegd ontdekker van Orgon energie. Hij ontdekte door biologisch onderzoek dat er een universele alles doordringende energie bestaat. Iets wat wij vandaag de dag Chi, Prana of nul punts energie zouden noemen.

In het jaar 2000 is er een ontdekking die verband houd met Wilhelm’s werk. Don Croft ontdekt dat door metaal schilfers te vermengen met kunststof in een verhouding van 1:1 er een energie bundeling plaats vindt. Hij voegt daar nog wat kristal aan toe en zie daar de geboorte van moderne Orgonite. Later zijn hier nog koper wikkelingen aan toegevoegd om de energie richting te geven.

Na onderzoek van zowel wetenschappers als fijn gevoelige mensen blijkt de Orgonite vooral te helpen bij elektro magnetische straling (EMF) van o.a. zendmasten, apparaten/machines en klachten van geestelijke, fysieke en mentale aard.

UPDATE; De 12Morgenster

Een klant vroeg mij om een speciale toepassing in Orgonite te maken. Ik heb besloten om deze mooie en krachtige energie filterversterker aan te beiden op onze webwinkel. Het is een hele krachtige bundeling van bestaande technieken in Orgonite. Een eindeloze bron die altijd positieve energie blijft geven, dag en nacht 24/7, 365 dagen per jaar.

De schaal (1) met twaalf punten staat voor 12-12-2012. Het is de voor- versterker van een tweetrapsraket. Elke punt is ingebed met een roosje staande voor de Universele liefde. De bodem (1) van de schaal bestaat uit een dikke laag metaal schilfers. Hier wordt de Orgon energie gereflecteerd en verzamelt. Aangegeven met rode pijlen van onderaf.

Het koper in de schaal is een speciaal gedraaide spoel (2) die de energie, door de twist in de draad, een extra boost/ richting naar boven geeft naar het centrum en omhoog.

In de eindtrap (4) wordt de energie verder uitgebreid en in alle richtingen verbreid, hier met blauwe pijlen aangegeven. In de bodem van de eindtrap – de HHg – zit een extra cirkel van aluminium metaal om het geheel weer te versterken. De kristallen zijn van Bergkristal gewikkeld in koperdraad. De bergkristal verzameld en versterkt de etherische energie.

12Morgenster in de webwinkel

Binnenkort zal deze mooie Orgonite toepassing ook te koop zijn in onze webwinkel. De levertijd zal maximaal 3 weken zijn en de prijs bedraagt 65,- euro. De
12Morgenster kan naar wens afgestemd worden op de gebruiker.

Opladen Organite 12Morgenster

Opladen bij volle maan is aan te raden. Als het niet vriest gewoon de 12Morgenster buiten zetten anders voor het raam. In mijn ervaring geeft het de Kristallen weer een zuivering om hun werk te kunnen doen. Dit is goed te voelen als je enige aanleg hiervoor hebt.

7 gedachten over “Orgonite UPDATE; De 12Morgenster”

 1. Hoi Dave,

  Wat een interessant artikel. Goed om te zien dat er ook wetenschappelijk onderzoek naar Orgone is gedaan en dat dat vandaag de dag steeds serieuzer wordt genomen. Ik heb zelf een beeldschoon setje piramides staan en ga binnenkort zelf orgone maken.

  Als jullie daar tips over hebben hoor ik dat graag,

  Groetjes Cor

  Beantwoorden
 2. Leuk artikel! Zelf maken ben ik nooit aan toegekomen maar je kan jezelf heel goed uitdrukken en het lijkt me een enorme ervaring. Zelf heb ik een orgone piramide aangeschaft hij staat bij mijn waterfilter. Kunnen jullie meer schrijven over zelf orgonite maken? Ik ben er erg benieuwd naar.

  Groet,

  Bas

  Beantwoorden
 3. Bas,

  Mooi dat je er mee bezig bent.
  Ik ga deze zomer een chembuster bouwen heb de meeste materialen al in huis moet nu nog een keer tijd maken.

  En ik was nog aan het zoeken naar een een meer schonere vorm van giethars.
  En die zijn er maar nog experimenteel en daardoor duur.

  Beantwoorden
  • Nathalie,

   Deze is door ons zelf gemaakt en was uniek voor dit persoon.
   Ik ben zelf bezig om een hele grote te maken, maar zoals zo vaak heb ik eigenlijk iets te weinig tijd.
   Misschien een idee om hem zelf te gaan maken?

   Beantwoorden

Plaats een reactie

PureSupplementen

Natuurlijke vitaminen en mineralen, waar mogelijk van biologische oorsprong. Zonder hulpmiddelen of kunstmatige toevoegingen en goed opneembaar door ons lichaam.

Bestel natuurlijke vitaminen en mineralen >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest

Share This