E–stoel URIM energetische stoel gekocht en uitgeprobeerd

e-stoel energie Engelen Den BoschDe E-stoel, zaterdag 4 mei ben ik, Monique Wilhelm, naar Duitsland gereden om daar de E-Stoel Urim op te halen.

Een energetische E-stoel ontwikkeld door Monique Timmers en vormgegeven door Marcel Jansen.

Deze E-stoel wordt gebruikt ter ondersteuning van het zelfhelend- en zelfregulerend vermogen.

De E-stoel heeft 3 verschillende programma’s en de 4 windrichtingen hebben ook een speciale invloed op de behandeling.

Voor uitgebreide informatie kun je op Monique’s website kijken. www.moniquetimmers.nl

*Week 1 E–stoel URIM

Zaterdag 4 mei heb ik het Vitaliseringsprogramma gedaan met het gezicht naar het Noorden en daarbij heb ik de Stoel gevraagd mij te geven wat ik nodig heb.
Zondag 5 mei heb ik het Vitaliseringsprogramma met het gezicht naar het Westen gedaan. Beide keren was er een diepe ontspanning.

Maandag 6 mei heb ik het Schoonmaakprogramma naar het Noorden gedaan. Ik voelde een diepe ontspanning en een druk op mijn derde oog. Ook waren er van allerlei geluiden in mijn buik. Na 20 minuten heb ik de E-stoel bedankt voor wat hij mij gegeven heeft en daarna ben ik even op de bank gaan zitten. Het werkte nog flink door. Er waren kleine steekjes in mijn rechter borst en op een gegeven moment werd ik een beetje licht in mijn hoofd en daarna misselijk. Ik had nog niets gegeten dus dat ben ik toen gaan doen en daarna is het gezakt.

Nu ben ik dus al drie keer in de E-stoel geweest en mag ik er zaterdag pas weer in. In het vervolg ga ik de 3 dagen meer verspreiden over de week.

Wat me de afgelopen week is opgevallen in de E–stoel URIM

Tot 2 keer toe merkte ik deze week dat ik duidelijker naar de kinderen toe was. Ik gaf de ene keer een tijdsindicatie van wanneer er iets ging gebeuren (meestal laat ik het op z’n beloop; zeg ik herhaaldelijk, “zo meteen”) en de andere keer heb ik kenbaar gemaakt dat een bepaalde handeling echt niet door de beugel kon. Ik bleef meer bij mezelf in plaats van in hun emoties mee te gaan. Voor mij is dit een grote vooruitgang.

1 gedachte over “E–stoel URIM energetische stoel gekocht en uitgeprobeerd”

Plaats een reactie

deLuchtfilter

Luchtfilter voor in huis, de luchtkwaliteit binnenshuis is lang niet altijd even goed. Gelukkig kun je dit vrij eenvoudig zelf oplossen door een luchtfilter aan te schaffen, die meer voor je gezondheid doet dan jij denkt.

Bekijk deLuchfiter, specialist in luchtreiniging >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest

Share This