Orgon energie; gratis en eenvoudig

Wilhelm Reich (Dobrjanytsji, 24 maart 1897 – Lewisburg, 3 november 1957) was een Oostenrijks-Amerikaanse psychiater, seksuoloog, psychoanalyticus, bioloog, en natuurkundige van Joodse komaf, voornamelijk bekend als een van de meest radicale personen in de geschiedenis van de psychiatrie. (bron: Wiki)

Zelf aan de slag

Mijn broer kwam met een verhaal over Orgon energie (Wilhelm Reich). Enthousiast begon ik een zoektocht naar betrouwbare informatie om “het spul” zelf te maken. Dit is een eerste artikel voor degene die, net als ik, zelf Orgon toepassingen willen maken. Orgon is een naam voor de energie die, op subtiel niveau, in en om ons heen is.

Ik ben een voorstander van de “randwetenschappen” omdat verandering en vernieuwing heel hard nodig zijn. Ik zie dit als een mooie uitdaging om in de praktijk te ervaren wat Organiet voor mij en anderen kan betekenen.

Het doel is altijd BEWUSTZIJN en verder alles wat me/ons daar mee kan helpen.

Als je wat meer inhoudelijk wil weten over Organiet zelf; Elektrosmog, Orgone energie en Orgonite helpen

Mijn bevindingen

Vandaag ben ik naar Vindingrijk geweest om wat “gietmallen” te kopen. Simpele kunststof bakjes om het mengsel van kristal, kunststof en metaal in te gieten is voldoende. Als start experiment ga ik de zogenaamde TB ene HHg bouwen. Zo kan ik in het klein bekijken / voelen wat de effecten zijn op mezelf, mijn gezin en woonomgeving.

Een van de andere ingrediënten waar ik op zoek naar ben is kristal. In de tweede generatie toepassingen wordt veel kristal gebruikt om de DOR om te zetten naar OR. De eerste generatie accumulators van Wilhelm Reich gebruikte hiervoor grote volumes water. Hiermee werd de negatieve energie afgevloeid. Met kristal werken blijkt in de praktijk veel makkelijker en sneller te gaan.

Hier zijn een aantal vragen met antwoorden die ik mezelf tot nu toe heb gesteld:

Waar is Organiet van gemaakt?

 • Polyester hars (50%)
 • Metaal schaafsel (spaanders) (50%)
 • Kristal; eenvoudige kwarts of bergkristal is voldoende. Andere kristallen geven een ander “smaakje” aan het geheel.
 • Koperen geometrische vormen verwerkt in de Organiet. Slim Spurling, Mobius Coil

Hoe werkt Organiet?

Organiet trekt in zijn eenvoudigste vorm negatieve energie, van de materie tot het fijn energetische aan, en zet deze om in positieve energie. De positieve omgezette energie wordt uitgestraald in de omgeving.

Waar gaat de negatieve energie heen?

Die blijft in de kristallen achter of wordt omgezet. Hier zie je dat positief / negatief een concept is en in de basis een uiting van een en hetzelfde is; Bewustzijn.

Kan iedereen het maken?

Ja simpel een eenvoudig tegen alge kosten

Werkt het?

Bestaat het Tachyon deeltje? geen idee. Probeer het eens en bekijk wat het doet.

Tot Slot

In de komende weken hou ik jullie op de hoogte van mijn ervaringen. Op zondag 14 oktober ga ik mijn eerste kunstwerken, samen met een paar andere enthousiastelingen, vervaardigen. Bedankt voor het lezen en tot ziens! Dave

16 gedachten over “Orgon energie; gratis en eenvoudig”

  • Hallo Loek Verdonk,

   Leuk dat je zo enthausiast bent over Organiet.
   Ik ben zelf een voorstander van goede oplossingen die weinig geld kosten; Organiet is er daar een van.

   Laten we even contact houden via de mail: dbanitsia@gmail.com
   Stel je vragen maar en ik zal ze zo goed mogelijk beantwoorden.

   Met een vriendelijke groet, Dave

   Beantwoorden
 1. Kan er mij iemand zeggen of de q link ook negatieve stralingen van u afhoud als ge vb.
  bij u draagt met een koordje aan de hals.
  alvast bedankt

  Beantwoorden
  • Natasja,

   Ik heb het via een metaalbewerkingsbedrijf waar mijn broer heeft gewerkt.
   Volgens mij maakt het gebruikte metaal niet zoveel uit maar daar lopen de meningen over uiteen.
   Ik heb zelf schaafsel van roestvrij staal.

   Beantwoorden
 2. Beste Dave

  Me man en ik zijn zeer geïnteresseerd in deze materie ! onlangs hebben wij een stralingsmeter aangeschaft ! En zien de schrikbarende stralingen die alom om ons heen bevinden ! Me man is 68 jaar ik ben 60 , zijn al circa 20 jaar bezig om bewust te leven ! Nu zouden we graag meer willen weten hoe organiet te maken ! Waar ik ik de juiste spullen vandaan , zoals bv kunsthars of zilver /, goud deeltjes kortom de juiste materialen ! Is het niet gevaarlijk om te maken ? Misschien een rare vraag !! En hoe het beste maken , gieten etc Wij zijn hier beginnelingen in ! Met gezonden groet Louise

  Beantwoorden
  • Ik koop de giethars online, volgens mij heb ik deze hier gekocht:
   http://www.harjonpolyester.nl/giethars/giethars-330-pa.html

   Ik heb verder edelstenen gebruikt en die zijn, als je weet wat je wilt hebben, redelijk goedkoop online te koop.

   Ik heb verder ijzervijlsel gebruikt, was van roestvrij staal, gratis bij een fabriek.

   Bij het gieten komt er wel rotzooi vrij dat zou ik in de schuur doen of zo en dan 24 uur laten drogen.
   Verder is er online ook genoeg te vinden en ik ben zelf gewoon klein begonnen, zo goedkoop mogelijk om alles te begrijpen.
   met de juiste materialen valt het mee en is het goed te doen.

   Beantwoorden
 3. waarom moeten die kristallen in kunststof hars ingesloten worden? heeft dit nog uitstraling? kan iemand me daar een overtuigend antwoord op geven? orgon of natuurlijke levensenergie is in elk levend wezen en in elke kwarts of steen aanwezig…. dus waarom niet het eeuwenoude systeem van een steen in je energiesysteem brengen om deze te beïnvloeden….

  Beantwoorden
  • Je doet dit in kunsthars om het te laten werken en ja die uitstraling is er dan nog, die is ook meetbaar. Het voordeel van kristallen/ of andere edelstenen is dat je sturing kunt geven, omdat iedere edelsteen ergens voor staat. Het stuurt het proces van Orgonite, of organiet. Het klopt dat het in alles aanwezig is maar dit maakt het nog sterker en is een methode om negatieve energie DOR om te zetten in positieve OR.

   Dus je kunt de oude systemen gebruiken en die werken, maar dit werkt ook, maar weer op een andere manier. Ik denk dat je het gewoon een keer moet proberen en ondervinden wat jou ervaringen er mee zijn.

   Beantwoorden
  • Ja dat kan, maar ik lees ook wel dat niet niet noodzakelijk is en de vraag is of deze vervuilen als in de kunsthars zitten. Ik geloof ook als je er met regelmaat de juiste intentie naar uitspreekt dit ook werkt.

   Beantwoorden
 4. Hai mn moeder en ik zijn ook bezig en hebben alles behalve genoeg metaalschaafsel. Veel bedrijven en scholen gebeld al maar nul tot nu.
  Heb jij een tip?we gaan grote chembusters maken.al hopen we dat de lucht nu zo blauw blijft als sinds 9 dagen;)
  Dan bouwen we verder ivm straling

  Beantwoorden
  • Hoi Inge, ik sta toevallig zelf ook op het punt om een grote chembuster te bouwen, ik voel dat het daar tijd voor is. Ik heb toevallig nog schaafsel liggen maar helaas niet genoeg om weg te geven. Ik heb dat toen bij een bedrijf gehaald wat machine onderdelen maakte met een draaibank, misschien kun je die eens bellen.

   Beantwoorden

Plaats een reactie

deLuchtfilter

Luchtfilter voor in huis, de luchtkwaliteit binnenshuis is lang niet altijd even goed. Gelukkig kun je dit vrij eenvoudig zelf oplossen door een luchtfilter aan te schaffen, die meer voor je gezondheid doet dan jij denkt.

Bekijk deLuchfiter, specialist in luchtreiniging >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest

Share This