Peter Aziz binnenkort weer op vrije voeten

Peter Aziz sjamaan weer op vrije voetenPeter Aziz de sjamaan waar ik het afgelopen jaar met enige regelmaat les van heb gehad komt binnenkort weer vrij. Na een aantal maanden vast te hebben gezeten voor het organiseren van een Ayahuasca bijeenkomst in Engeland komt Peter Aziz weer vrij.

Peter kreeg begin dit jaar in het Verenigd Koninkrijk een gevangenisstraf van 15 maanden voor het houden van een Ayahuasca ceremonie. Hij leerde deze techniek van de sjamanen in Peru, waar hij jaren verbleven is.

Hij had een ceremonie gehouden voor het genezen van mensen met Ayahuasca, dit plantenextract bevat het sterke hallucinogeen DMT, een klasse-A drugs (gelijk aan heroïne of cocaïne) in het Verenigd Koninkrijk.

Lees verder >

PureSupplementen

Natuurlijke vitaminen en mineralen, waar mogelijk van biologische oorsprong. Zonder hulpmiddelen of kunstmatige toevoegingen en goed opneembaar door ons lichaam.

Bestel natuurlijke vitaminen en mineralen >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest