Gember Kurkuma Shot

Een snel en eenvoudig te maken Gember Kurkuma schot vol gezondheid, dat ontstekingen tegengaat, verkoudheid en griep voorkomt, en maagklachten vermindert! Daarom is dit echt pure gezondheid! Dit sap shot combineert twee ongelooflijk krachtige ingrediënten die je lichaam gezond en sterk houden! De combinatie van kurkuma en gember biedt een krachtige verbinding die anti-inflammatoire (ontstekingsremmer) eigenschappen heeft en rijk is aan antioxidanten en het versterkt je immuunsysteem! Als je begint in te zien dat je je voeding kunt gebruiken als medicijn en begint met het gebruik te maken van genezend voedsel zoals kurkuma en andere super voedingsmiddelen, zal dit zeker je gezondheid ten goede komen.

Aantal personen:

1

Soort gerecht:

drinken, tussendoortje

Hoofdingredient:

kurkuma

Prepareertijd:

Kooktijd:

Totaaltijd:

Ingrediënten Gember Kurkuma Shot

 • 1 cm gemberwortel
 • 1 cm kurkuma, ik gebruik zelf ook vaak een theelepel poeder
 • 1 kleine groene appel
 • (Waar mogelijk gebruik maken van biologische ingrediënten)
Gember Kurkuma Shot

Bereidingswijze Gember Kurkuma Shot

Juice alle ingrediënten.

Meer informatie Gember Kurkuma Shot

Je kunt dit eventueel aanvullen met een citroen of honing, net wat je zelf lekker vindt.

Voordelen voor je gezondheid

Ginger is een krachtige antioxidant die de circulatie verhoogt en vermindert de ontsteking. Het is al lang gebruikt in de volksgeneeskunde om misselijkheid te verzachten.

Kurkuma - Deze natuurlijke antiseptische is zeer rijk aan antioxidanten en heeft een zeer krachtige ontsteking bestrijdende eigenschappen. Het wordt op grote schaal gebruikt om sinusontsteking te verminderen en te verlichten sinus gebaseerd hoofdpijn.

Antibacterieel, anti-inflammatoire (ontstekingsremmend), anti-tumor, antiseptisch, preventief tegen kanker

8 gedachten over “Gember Kurkuma Shot”

 1. Limoen uitgeperst, kurkuma, kaneel, cayennepeper en honing met 50 nl warm water als ochtenddrankje voor het ontbijt. Is dit vergelijkbaar met uw shot?

  Beantwoorden
  • Dat denk ik wel, maar ik denk dat het vooral belangrijk is hoe jij je er bij voelt, als het bij mij goed voelt blijf in het gebruiken anders niet.

   Beantwoorden
 2. Hi,

  Is het de bedoeling dat je dit op de lege maag drinkt? Zou je dit op voorhand (bijv. Voor de hele week) kunnen maken? Zo ja, koelkast bewaren?

  Ik hoor het graag, bvd!

  Gr.

  Beantwoorden
  • Daar is veel over te doen, de opneembaarheid, zwarte peper, of nog beter peperine zorgt voor een betere opneembaarheid, dat is wel bewezen. Ik doe altijd een beetje peperine bij mij smoothie als ik er kurkuma en curcumine in heb zitten

   Beantwoorden
  • Ja er is veel discussie over de opneembaarheid van kurkuma of eigenlijk curcumine dat is de werkzame stof waar veel over te doen is. Peperine, een stof die in peper voorkomt verhoogt de opneembaarheid en zo zijn er wel meer stoffen. Maar aan de andere kant ben ik altijd eigenwijs en dat de natuur het op zijn best maakt, dus ik neem gewoon pure biologische kurkuma als dat ik er curcumine, peperine en olijfolie bij doe.

   Beantwoorden

Plaats een reactie

deLuchtfilter

Luchtfilter voor in huis, de luchtkwaliteit binnenshuis is lang niet altijd even goed. Gelukkig kun je dit vrij eenvoudig zelf oplossen door een luchtfilter aan te schaffen, die meer voor je gezondheid doet dan jij denkt.

Bekijk deLuchfiter, specialist in luchtreiniging >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest