Cellulaire geneeskunde beter en goedkoper dan medicijnen farmaceutische industrie

Cellulaire geneeskunde, een goede of slechte gezondheid wordt bepaald op het niveau van de vele miljoenen cellen waaruit ons menselijk lichaam bestaat. Binnen die cellen vinden duizenden biochemische reacties plaats en daarvoor zijn vitaminen, aminozuren en spoorelementen nodig. Een chronische tekort aan deze voedingsstoffen is de meest voorkomende oorzaak van cellulaire disfunctie en daardoor wordt je ongezond en/of ziek.

Het aanvullen van de cellen met deze essentiële voedingsstoffen zorgt voor een optimale gezondheid. Bij onvoldoende aanvulling van vitaminen, aminozuren en spoorelementen raakt de normale celfuncties op de lange duur verzwakt, waardoor je gezondheid verslechtert.

Cellulaire geneeskunde is gebaseerd op een optimale aanvulling en dagelijkse opname van vitaminen en andere essentiële voedingsstoffen die nodig zijn om de gezondheid op peil te houden.

Cellulaire geneeskunde beter en goedkoper dan medicijnen farmaceutische industrie

De werking van de huidige medicijnen aangeleverd door de farmaceutische industrie zijn niet gericht op genezing maar bijna altijd op onderdrukking van de symptomen en haalt eigenlijk maar zelden de oorzaak echt weg. Hierdoor moeten mensen vaak hun leven lang medicijnen slikken.

Maar steeds meer ziektes zijn te voorkomen en te genezen door aanvulling van je vitaminen, aminozuren en spoorelementen.

De farmaceutische industrie is gericht op zo veel mogelijk geld verdienen

De farmaceutische industrie heeft geen belang bij geneeswijzen die niet gepatenteerd kunnen worden zoals vitaminen, mineralen, aminozuren en andere natuurlijke essentiële voedingsstoffen. Want dan kun je er namelijk geen grote winsten meer op maken. De lobby industrie van de farmaceutische industrie is gigantisch en zullen alles in het werkt stellen om deze informatie bij ons weg te houden en zelfs op grote schaal ontkend.

Alleen al tussen november 2014 en maart 2015 vonden in totaal 131 besprekingen plaats tussen verschillende EU-commissies en farmaceutische bedrijven.

lobby-farmaceutische-industrie-geld-verdienen

De farmaceutische industrie geeft bijna 40 miljoen euro per jaar uit aan hun lobby werk. De onafhankelijke maatschappelijke organisaties kunnen met moeite 2,3 miljoen euro bij elkaar krijgen om hun lobbywerk te verrichten. Dit komt er dus op neer dat het niet zozeer om de werking gaat maar meer wie het meeste geld heeft om andere te beïnvloeden door onder meer lobby.

CEOrapport2

Dit zijn 176,5 fulltime functies voor lobbyisten. Bron: ftm.nl

De synthetische medicijnen die door de farmaceutische industrie worden geproduceerd kunnen echter wel worden gepatenteerd, en totale wereldomzet van farmaceutica groeide in 2006 met 7% en bedraagt $643 miljard dollar.

De farmaceutische industrie is geld verdienen door ziektes

Zolang het lichaam ziek is kan er geld aan verdient worden door de farmaceutische industrie. Daarom is instandhouding en uitbreiding van ziekten een allereerste vereiste voor de groei van de farmaceutische industrie.

De farmaceutische industrie ontwikkeld daarom medicijnen die slechts symptomen onderdrukken en niet het voorkomen van genezing of uitroeiing van ziekten. Dit verklaart waarom de meeste voorgeschreven medicijnen die vandaag de dag op de markt zijn geen bewezen werkzaamheid hebben en zich enkel op symptomen richten.

Als je medicijn zou hebben dat een ziekte oplost kun je er niets meer aan verdienen. Daarom heeft het in stand houden van een ziekte hoge prioriteit. De belangen van de farmaceutische investeringsindustrie zijn duidelijk, meer ziekten die niet genezen worden is meer geld verdienen

Vitaminen en andere effectieve natuurgeneesmiddelen die het cellulair metabolisme optimaliseren bedreigen de “zieke” farmaceutische sector omdat ze zich richten op de cellulaire oorzaak van de meest voorkomende ziekten van vandaag en ze niet gepatenteerd kunnen worden.

Krijgen we niet voldoende vitaminen binnen via onze voeding?

Nee dat krijgen we niet. Verschillende studies laten zien dat er steeds minder vitaminen en mineralen in voeding zit. Dit heeft met name te maken met de verarming van de grond. Door overbemesting en doorspoelen van de regen komen die steeds minder voor in de grond en daarom in onze groenten en fruit.

In onderstaande tabel is te zien dat er sinds de metingen in 1951 steeds minder vitaminen voorkomen in dit geval in broccoli

Calcium
(mg)
IJzer
(mg)
Vitamine A
(I.U.)
Vitamine C
(mg)
Thiamine
(mg)
Riboflavine
(mg)
Niacine
(mg)
1951 130.00 1.30 3500 104.0 0.10 0.21 1.10
1972 87.78 0.78 2500 90.0 0.09 0.20 0.78
1999 48.30 0.86 1542 93.5 0.06 0.12 1.07
Verandering in % -62.85 -33.85 -55.94 -10.10 -40.00 -42.86 -2.73

Daar komt nog bij dat onze ADH (aanbevolen dagelijkse hoeveelheid) die staan vermeld op verpakkingen van vitaminen en mineralen, gebaseerd zijn op het minimum. Om niet ziek te worden, maar deze hoeveelheden zijn te weinig voor een optimale gezondheid. Ook is het heel belangrijk dat vitaminen in een zo natuurlijke mogelijke manier voorkomen in de supplementen, anders zijn deze niet of moeilijk opneembaar. En sommige vitaminen en mineralen samenwerken en daardoor in een bepaalde hoeveelheid samen moeten voorkomen.

Conclusie

Wederom is aangetoond dat bedrijven, nu die van de farmaceutische industrie, totaal geen belang hebben bij gezonde mensen. Als je daar de ongezonde voeding uit onze supermarkten bij optelt, is het niet eenvoudig om als gezond mens door het leven te gaan. Wij moeten bewuster worden en zien hoe de zaken in elkaar steken. Ook moeten wij onze gezondheid weer zelf in de hand nemen. Door gezonder te eten en minder afhankelijk te zijn van medicijnen.

Ook moeten we proberen om zoveel mogelijk informatie tot ons te nemen waaruit blijkt dat de wereld anders in elkaar staakt dan ons op dit moment wordt voorgehouden. Het is daarom belangrijk om deze informatie te verspreiden zodat we steeds meer mensen kunnen bereiken en langzaam gaan toewerken naar een andere maatschappij. Een maatschappij waarin wij gewone mensen weer centraal staan.

Ik ben blij dat ik begonnen bij met mijn studie over Orthomoleculaire geneeskunde, die perfect aansluit bij Cellulaire geneeskunde. En op een goedkopere manier mensen beter maakt en houdt.

Verspreid daarom dit nieuws via Facebook , twitter en andere social media en lees hier nog veel meer over Cellulaire geneeskunde. Waaronder de, voor sommige mensen zo belangrijke, wetenschappelijke bewijzen.

2 gedachten over “Cellulaire geneeskunde beter en goedkoper dan medicijnen farmaceutische industrie”

Plaats een reactie

deLuchtfilter

Luchtfilter voor in huis, de luchtkwaliteit binnenshuis is lang niet altijd even goed. Gelukkig kun je dit vrij eenvoudig zelf oplossen door een luchtfilter aan te schaffen, die meer voor je gezondheid doet dan jij denkt.

Bekijk deLuchfiter, specialist in luchtreiniging >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest

Share This