Donateur geworden van Foodwatch.nl, dé onafhankelijke voedselwaakhond van Nederland

donateur foodwatchIk ben vandaag donateur geworden van Foodwatch.nl, dé onafhankelijke voedselwaakhond van Nederland.

Ik vind het belangrijk dat er een onafhankelijke organisatie waakt over onze gezondheid en de voeding die wij tot ons nemen en dan is het donateurschap van Foodwatch.nl een logische stap.

Misleidende marketing

Bij zeker 30% van alle voedingsproducten is sprake van grove misleiding. Etiketten staan vol kreten als ‘natuurlijk’ en ‘gezond’. Ook als ze in werkelijkheid te vet, te zoet of te zout zijn. Om te weten wat er echt in uw voedsel zit, moet u een waslijst met E-nummers uit uw hoofd leren. En dan met een vergrootglas de supermarkt in om de kleine lettertjes te lezen. Plus een encyclopedie waarin staat hoe (on)gezond de ingrediënten voor u zijn.

Wat doet foodwatch?

  • foodwatch kijkt kritisch naar de ware inhoud van voedselproducten.
  • foodwatch spreekt voedselproducenten aan op hun misleidende marketing en soms zelfs schadelijke praktijken.
  • ze vragen samen met u om eerlijke informatie en transparantie binnen de voedselindustrie.

Foodwatch ontvangt geen subsidie van de overheid en accepteert geen geld van de levensmiddelenindustrie. En dat is maar goed ook dat zouden meer mensen moeten doen om onafhankelijk en eerlijk te blijven.

Daarom is Foodwatch afhankelijk van donateurs, wordt donateur van foodwatch en stop de misleiding.

Plaats een reactie

deLuchtfilter

Luchtfilter voor in huis, de luchtkwaliteit binnenshuis is lang niet altijd even goed. Gelukkig kun je dit vrij eenvoudig zelf oplossen door een luchtfilter aan te schaffen, die meer voor je gezondheid doet dan jij denkt.

Bekijk deLuchfiter, specialist in luchtreiniging >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest

Share This