Superfoods voedsel en medicijn van de toekomst

biologische Superfoods David Wolfe voedsel medicijn van de toekomstSuperfoods zijn krachtige, geconcentreerde voedingsmiddelen met het vermogen ons lichaam te voeden en te herstellen.

Rawfood-deskundige David Wolfe geeft in zijn nieuwste boek een volledig overzicht van biologische Superfoods zoals goji-bessen, cacao, hennepzaad, spirulina, maca, bijenpollen en nog talloze andere producten.

Superfoods zijn krachtige en duurzame bron van goede eiwitten, vitaminen, mineralen, enzymen, antioxidanten, vetten en oliën, essentiële aminozuren en vetzuren en andere voedingsstoffen die belangrijk zijn voor ons dagelijks functioneren.

Alle superfoods worden tot in detail beschreven en voorzien van eenvoudige, lekkere recepten. Deze zeer toegankelijke handleiding geeft je overtuigende, wetenschappelijke argumenten betreffende de unieke kracht van superfoods ten aanzien van uitstekende voeding, gezondheid en welzijn, lichamelijke schoonheid en duurzame landbouw.

Verander je eetpatroon, verander je lifestyle, verander de wereld.

“Voedingsdeskundige David Wolfe is een experts op dit gebied. Zijn kennis van rawfoods, superfoods en kruiden is onovertroffen.”
JOHN GRAY, auteur van Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus

Zijn al die biologische Superfoods wel nodig en waarom?

Ik ben zelf langzaam maar zeker over aan het gaan op rawfoods en gebruik al met enige regelmaat verschillende Superfoods. Eerst was ik niet overtuigd van het feit of wij al die extra voedingstoffen die Superfoods bieden nodig hadden. Maar een goed argument voor mijzelf is dat de wereld om ons heen, lucht, water en voedsel sterk verontreinigd is en met Superfoods kun je daar tegen vechten.

Ik gebruik biologische Superfoods, deze zijn nog puurder en op de juiste wijze gekweekt met respect voor de natuur en bevatten minder vervuiling en zijn genetisch zuiverder.

Plaats een reactie

deLuchtfilter

Luchtfilter voor in huis, de luchtkwaliteit binnenshuis is lang niet altijd even goed. Gelukkig kun je dit vrij eenvoudig zelf oplossen door een luchtfilter aan te schaffen, die meer voor je gezondheid doet dan jij denkt.

Bekijk deLuchfiter, specialist in luchtreiniging >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest

Share This