Laten wij onze kinderen verzieken?

Laten wij onze kinderen verzieken? Dat is echt een serieuze vraag. Je zou denken dat wij het nog nooit zo goed gehad hebben als nu?! Dat klopt misschien financieel wel maar onze gezondheid en met name die van onze kinderen holt achteruit. Dat is te danken aan onze leefwijze, grotendeels ingegeven door de voedingsindustrie en farmaceutische industrie.

Wil jij dat je kind gezond oud wordt? Wil je het beschermen tegen de bekende welvaartsziektes zoals kanker, diabetes en obesitas, stap dan over op het geven van verse, gezonde voeding

Onze voeding, de basis van onze gezondheid, wordt steeds slechter van kwaliteit en bevat steeds meer synthetische stoffen. Het kwalijkste is nog wel dat deze beide partijen onze gezondheid helemaal niet belangrijk vinden, er telt maar 1 ding en dat is meer geld. Meer geld voor de grote meneren en meer geld voor de aandeelhouders, want die zijn heilig. Ze verzieken niet alleen onze kinderen maar ook het milieu. Onze kinderen worden overspoelt met geraffineerde suikers, suikervervangers en andere kwalijke stoffen.

Dus onze gehele maatschappij en ook onze kinderen worden steeds zieker, en onze overheid en ook het voedingscentrum treden daar niet tegen op. Volgens onze minister van gezondheid Schippers doet de voedingsindustrie aan zelfregulering?!

We laten onze kinderen verzieken door de voedingsindustrie.

We laten onze kinderen verzieken door de voedingsindustrie
Bron http://www.huffingtonpost.com/maria-lossevamalho/

Het boek van de schrijver Moss gaat over hoe de voedingsindustrie zichzelf én de consument afhankelijk heeft gemaakt van goedkope ingrediënten: zout, suiker en vet. Waar wetenschappers zorgvuldig uitvogelen hoe de consumenten het best verleid kunnen worden tot meer consumptie. Ze zijn constant op zoek naar de ultieme samenstelling van zout, suiker en vet, waardoor de hersenen bij het eten van deze producten het ultieme genotsgevoel ervaren, en wij maar blijven dooreten, de voedingsindustrie houdt ons voor de gek en daar moet tegen opgetreden worden, omdat de gezondheid van ons allemaal op negatieve wijze beïnvloed en dat leid tot kanker, diabetes en obesitas.

In Nederland, waar een op de vijf jonge mensen inmiddels te zwaar is, gebruiken voedselbedrijven nog steeds kindermarketing om kinderen te verleiden tot ongezonde voeding, ondanks de belofte om dat niet te doen. Het Nationaal Schoolontbijt, dat volgens Foodwatch gekaapt is door de voedselbedrijven. Een wereld waarin en inmiddels meer mensen op deze planeet rondlopen met overgewicht dan met ondervoeding!

Een mooi voorbeeld van alles voor het geld van de voedingsindustrie

Kraft Foods, een voedingsproducent, die de hoeveelheid zout, suiker en vet in hun producten probeerde te verminderen, zag de verkoopcijfers daalen. Wall Street riep het Amerikaanse miljardenbedrijf op het matje, en de poging van Kraft om zijn belangrijkste producten gezonder te maken, werd onmiddellijk teruggedraaid. Aan het eind van de dag zijn commerciële voedingsbedrijven maar voor één ding op aarde gezet: winst maken. (Bron)

We laten onze kinderen verzieken door de farmaceutische industrie.

onze kinderen verzieken door de farmaceutische industrie.
Bron: http://colton.citynewsgroup.com/articles/00aadc8573e229f59000faeb5e366fd6

De farmaceutische industrie kan zijn aandeelhouderswaarde alleen maar vergroten door meer medicijnen te verkopen. Gezonde mensen hebben namelijk geen medicijnen nodig. Dus is het zaak om mensen hun leven lang ziek te houden, daarom zijn er ook steeds meer chronisch zieken, waaronder steeds meer kinderen. Dus het doel van medicijnen is niet het beter maken van de patiënten, maar om ze langdurig ziek te houden en hun leven lang medicijnen te laten slikken, want meer winst.

Even wat cijfers over de farmaceutische industrie

Door huisartsen en specialisten voorgeschreven medicijnen zijn in 90% van de gevallen voor slechts een minderheid heilzaam. Voor 50 tot 70% van de patiënten heeft het innemen van medicijnen zelfs geen enkele heilzame werking. Zegt Allen Roses, een Amerikaanse (ex)topman van het grootste Britse farmaceutische bedrijf Glaxo Smith Kline.

Kinderen zijn het nieuwe doelwit voor de farmaceutische industrie

In Nederland is 1 van de 5 kinderen van 4 tot 12 jaar langdurig ziek. Astma en chronische bronchitis komen het vaakst voor. Verder heeft ongeveer 5% van de kinderen langdurige gedrags- of leerstoornissen zoals dyslexie, en hyperactief en aandachtsgestoord gedrag. Ruim een kwart van de kinderen lijdt aan moeheid. (Bron)

Een ander onderzoek laat zien dat tenminste 14% van de kinderen en jongeren in Nederland een chronische ziekte heeft. Dit is zeker een onderschatting, omdat van het merendeel van de aandoeningen geen nauwkeurige cijfers beschikbaar zijn. Lees hier het hele rapport over kinderen en chronische ziekte.

Dat is toch te triest voor woorden, moeten we zijn met zijn allen op zoek naar de oorzaken hiervan, i.p.v. van onze kinderen vol te stoppen met medicijnen, die niet als doel hebben om onze kinderen te genezen maar om ze hun leven lang medicijnen te laten slikken!

Weinig geneesmiddelen zijn geregistreerd voor gebruik bij kinderen.

Dat heeft 2 oorzaken:

  1. de farmaceutische industrie niet echt geïnteresseerd in het doen van onderzoek in deze kwetsbare groep patiënten vanwege de hoge kosten en beperkte opbrengsten.
  2. het doen van onderzoek bij kinderen wordt gehinderd door strenge wetgeving en methodologische problemen. Dit heeft tot gevolg dat de hoeveelheid informatie over het gebruik van een geneesmiddel bij kinderen beperkt is en er geen afweging tussen werkzaamheid en veiligheid (schadelijkheid) wordt gemaakt, zoals dat wel gebruikelijk is voor geregistreerde geneesmiddelen bij volwassenen. (Bron)

De farmaceutische industrie verdient geld aan ziekte dus de bedrijven worden gemotiveerd om ziekte te bevorderen. Chronisch ziek is het meest ideaal (meest winstgevend) voor een farmaceutisch bedrijf. Zou de farmaceutische industrie soms samenwerken met de voedingsindustrie, of hebben die misschien dezelfde eigenaren, want ze hebben beide als doel om ons ongezond te maken en te houden.

De farmaceutische industrie en corruptie

De corruptie gaat ver. De bedrijven houden opzettelijk ernstige bijwerkingen geheim, kopen artsen om, publiceren selectief of malafide onderzoeken, promoten medicijnen bij kinderen via spelletjes en laten gerenommeerde uitgevers zoals Elsevier (van The Lancet) complete wetenschappelijke tijdschriften vervalsen (fraude). Ook is het zo dat de meeste onderzoeksresultaten uit eigen onderzoek komen en de farmaceutische industrie 60% van alle wetenschappelijke onderzoeken naar medicijnen financiert.

De farmaceutische industrie en psychiatrie

De psychiatrie is voor de farmaceutische industrie het meest winstgevend. Antipsychotica is het meest winstgevende medicijn-type van de farmaceutische industrie. In Amerika verdient een psychiater gemiddeld 45.000 dollar per jaar aan bijverdiensten via werkzaamheden voor de farmaceutische industrie.

In de psychiatrie is het goed zichtbaar dat de medicijnen mensen opzettelijk chronisch ziek maken en houden. Antipsychotica – het meest winstgevende medicijn-type van de farmaceutische industrie – maakt psychose chronisch, vermindert de kans op herstel en verkort het leven met gemiddeld 30 jaar. Antidepressiva verdubbelt tot vertienvoudigt de kans op zelfmoord, is verslavend en veroorzaakt genetische schade in het nageslacht.

De farmaceutische industrie en ADHD

ADHD medicatie doet de problemen na 2-3 jaar gebruik accumuleren (steeds erger worden) en veroorzaakt psychose en agressie waartegen antipsychotica wordt voorgeschreven. Het aantal antipsychotica voorschriften aan kinderen groeit met 49% per jaar. Er is bewijs dat er een verband is tussen de forse groei in ADHD medicatie en de antipsychotica voorschriften.

Per jaar komen er in Nederland 6000 chronisch zieke schizofrenie-patiënten bij die de rest van hun leven met het peperdure antipsychotica moeten worden behandeld. De psychiatrie is de snelst groeiende tak van de geneeskunde. (Bron)

Onze kinderen verzieken door de farmaceutische industrie, ADHD en Ritalin

De ziekte heet ADHD, en Ritalin is het middel en hiermee zet de farmaceutische industrie al decennia lang miljarden om. ADHD is een prima voorbeeld van een verzonnen ziekte, die enorm is toegenomen, tussen 1989 en 2001 wel 400-voudig. Miljoenen kinderen over de hele wereld slikken al tientallen jaren Ritalin, omdat zij zogenaamd ADHD hebben.

Volgens recent onderzoek spelen vele andere factoren een rol zoals familiale problemen, deels genetisch veroorzaakt, dus eigenlijk meer natuurlijke redenen, zoals het eigenlijk altijd is geweest en het heeft weinig te maken met een echte psychologische aandoening. Kortom, Ritalin is een pil tegen een uitgevonden ziekte, voor een moeilijke jongen (jongens vaker dan meisjes).

Dit is een inmenging in de vrijheid en privacy rechten van onze kinderen. Kinderen waarvan tegenwoordig steeds meer verwacht word, steeds meer presteren. Ze mogen niet meer van het gemiddelde afwijken, want dat ben je ziek en moet je aan de pillen. Laten wij onze kinderen verzieken?

Bijwerkingen van medicijnen

En dan de bijwerkingen, die variëren van verminderde eetlust en slaapstoornissen, tot angst, spanning en paniekaanvallen en verminderde groei. Parkinson wordt steeds meer geassocieerd met het toediening van Ritalin. Ritalin is een drugs, zoals cocaïne en morfine. Het wordt echter aan onze (kleine) kinderen gegeven!

Dit alles interesseert de farmaceutische industrie, heel weinig, die blijven onbewogen hun miljarden opstrijken, ongeacht de mogelijke zware gevolgen voor lichaam en ziel van onze kinderen, zeker op de lange duur waar nog helemaal geen onderzoek na gedaan is. Onze kinderen moeten alleen maar functioneren, en vooral rustig zijn al moeten ze daarvoor aan de drugs. We leven in een wereld die zich niet langer afvraagt wat de natuurlijke oorzaken en redenen zijn. Welkom in de nieuwe wereld, een wereld waarin wij onze kinderen verzieken! (Bron)

Zembla over de valse ADHD en ADD epidemie. Hoe farmaceuten met o.a. Ritalin miljarden verdienen aan onze kinderen die helemaal niet ‘ziek’ zien.

Wat feiten over de farmaceutische industrie

  • Grote farmaceutische bedrijven +/- 35.000 per jaar per praktiserend arts besteden om de arts ertoe te bewegen hun producten voor te schrijven
  • 75% van de vooraanstaande wetenschappers in medicijnen wordt betaald door de farmaceutische industrie
  • Zogenaamde opiniemakers – zoals erkende wetenschappers en artsen – met dure reizen, geschenken en geld omgekocht worden, om positief over medicijnen te rapporteren.
  • Er zijn medicijnen in de handel, waarbij bewezen omkoperij een rol speelde bij het toelatingsproces.
  • De farmaceutische industrie verzint ziekten om ze met doelgerichte marketingcampagnes promoot om de afzetmarkt voor hun producten te vergroten?
  • De nieuwe doelgroep van de farmaceutische industrie zijn onze kinderen (Bron)

Kort samengevat: de gezondheidszorg faalt en de farmaceutische industrie is maffia.

Maar de vraag die wij ons allen moeten stellen is:

LATEN WIJ ONZE KINDEREN VERZIEKEN?

5 gedachten over “Laten wij onze kinderen verzieken?”

Plaats een reactie

deLuchtfilter

Luchtfilter voor in huis, de luchtkwaliteit binnenshuis is lang niet altijd even goed. Gelukkig kun je dit vrij eenvoudig zelf oplossen door een luchtfilter aan te schaffen, die meer voor je gezondheid doet dan jij denkt.

Bekijk deLuchfiter, specialist in luchtreiniging >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest

Share This