Nieuwe tijden, een nieuwe website, een nieuw begin

Misschien heb je het gemerkt, maar misschien ook niet. Het is een tijdje stil geweest rond Gezondheid & Voeding. Dat had 2 redenen, ik had vakantie en ik wilde de website anders hebben, maar ik wist nog niet hoe of wat. Zoals je kunt zien is die nieuwe website er inmiddels. Het moest vooral rustiger, duidelijker en ook sneller worden, en volgens mij is dat gelukt.

Nu ik een nieuwe vormgeving heb, en daar heel tevreden mee ben, ga ik ook meer berichten plaatsen. Want er is heel veel te doen op het gebied van voeding en gezondheid. We vallen van de ene voedingstrend in de andere en de een weet het nog beter en mooier te vertellen dan de ander.

Wat ik geleerd heb van de kennis die ik afgelopen jaren opgedaan heb en ook wat ik zelf ervaren heb is: voeding is persoonlijk. Jij moet zelf ervaren waar jij je goed bij voelt en dat is dus voor iedereen verschillend. Ik ga proberen om de komende tijd meer duidelijkheid te geven van wat nu echt gezond is, zonder, of juist dwars door, trends. En ga me ook meer verdiepen in wat ons echt een optimale gezondheid kan geven.

Een nieuwe website, een nieuw begin

En als er nog zaken zijn die op de website niet goed werken, of dingen die je mist of misschien anders wilt zien laat dan een reactie achter of stuur mij een bericht via het contactformulier. Ik sta open voor suggesties en wil graag dat alles goed werkt, en ondanks het testen kunnen er natuurlijk dingen zijn die ik over het hoofd heb gezien.

En succes op de nieuwe website, een nieuw begin,
Robert van Boxtel

6 gedachten over “Nieuwe tijden, een nieuwe website, een nieuw begin”

Plaats een reactie

deLuchtfilter

Luchtfilter voor in huis, de luchtkwaliteit binnenshuis is lang niet altijd even goed. Gelukkig kun je dit vrij eenvoudig zelf oplossen door een luchtfilter aan te schaffen, die meer voor je gezondheid doet dan jij denkt.

Bekijk deLuchfiter, specialist in luchtreiniging >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest

Share This