Elektrosmog, Orgone energie en Orgonite helpen

Elektrosmog, Orgone energie en organiet helpenOrgone energie en Orgonite tegen elektrosmog veroorzaakt door elektromagnetische velden. Last van vermoeidheid, hartritmestoornissen, slaapstoornissen en hoge bloeddruk kunnen veroorzaakt worden door elektrische en magnetische velden. Hier vindt je een uitgebreide uitleg over EM en Elektrosmog en elektro magnetische velden.

Hoofdpijn, concentratieproblemen, prikkelbaarheid en vermoeidheid. Dit zijn enkele voorbeelden voorbeelden van chronische en hardnekkige kwalen waar veel mensen tegenwoordig last van hebben. Deze klachten worden vaak veroorzaakt door elektrosmog en daar is wat tegen te doen.

Wie of wat veroorzaakt deze elektromagnetische straling of elektrosmog?

Deze elektromagnetische straling wordt veroorzaakt door hoog- en laagfrequente bronnen van elektrosmog via digitale telefoons (DECT), digitale babyfoons (DECT), elektronische gas- en elektriciteitsmeters. En Zendmasten ten behoeve van gsm gprs edge umts hsdpa WIMAX netwerken.

Maar ook thuis door je WIFI verbinding, computers. Meer informatie over bronnen van elektrosmog.

Orgone energie of Orgonite oplossing voor elektrosmog

Orgonite®, of organiet in het Nederlands, is een woord dat werd bedacht door Karl Hans Welz voor een product dat hij samenstelde als aanvulling op de technologie van Wilhelm Reich.

Wilhelm Reich heeft een bepaalde energie ontdekt die hij Orgone noemde (ander woord voor levensenergie) en hij ontdekte dat deze kon worden gemanipuleerd middels lagen van metalen en organisch materiaal. Volgens mij is het de energie die ook met de woorden, chi, prana, ki, Akasha of nulpuntsenergie wordt aangeduid.

Je kunt de energie opwekken door een simpele mix van kunsthars, aluminium- en kopervijlsel, kristallen en metaaldraad. Vervolgens kun je deze Orgone energie gebruiken voor het omzetten van negatieve Orgone energie, elektrosmog of ook wel DOR genoemd, naar positieve energie of OR.

Deze Wilhelm Reich is vervolgens gevangen genomen en gek verklaard en gestorven in de gevangenis. Zoals vaker gebeurd is met mensen die ingaan tegen het systeem dat alleen gericht is op geld verdienen en mensen dom houden.

Gelukkig zijn er twee mensen Don en Carol Croft verder gegaan met het ontwikkelen van deze techniek nadat ze gemerkt hebben wat de effecten waren om van ‘DOR’ weer ‘OR’ te maken. Er trad een intens reinigende en helende werking op na het gebruik van deze energie. Meer informatie over de helende werking van Orgone energie.

Het maken van Orgonitet of Orgone energie.

Orgonite is eigenlijk een mengsel van een organisch in dit geval polyesterhars en een anorganisch, bijvoorbeeld aluminium of ijzervijlsel, materiaal en dit vervolgens te gieten in kleine mallen. Je kunt kleine kwartskristallen in het mengsel mee gieten of andere zaken voor een nog betere werking.

Ik ga een experiment beginnen door deze Orgonite zelf te gaan maken en vervolgens toepassen op mezelf en mijn omgeving. Ik verslag doen van wat ik allemaal ga doen.

Plaats een reactie

deLuchtfilter

Luchtfilter voor in huis, de luchtkwaliteit binnenshuis is lang niet altijd even goed. Gelukkig kun je dit vrij eenvoudig zelf oplossen door een luchtfilter aan te schaffen, die meer voor je gezondheid doet dan jij denkt.

Bekijk deLuchfiter, specialist in luchtreiniging >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest

Share This