Puurnatuurvoeding.nl de webwinkel van Gezondheidenvoeding.nl

Puurnatuurvoeding.nl is de webwinkel van Gezondheidenvoeding.nl. Vandaag is het dan zover, na maanden hard werken staat de webwinkel online. Ik had al heel lang het idee om echt gezonde voeding te gaan verkopen en nu is dat eindelijk het geval. Puurnatuurvoeding.nl staat online en ik ben er trots op!

Het is een rustige overzichtelijke webwinkel geworden waarin meer dan 200 producten te vinden zijn. Puur natuur voeding, dus alles is biologisch en/of EKO. En om dit te vieren krijgen alle lezers een korting van 10% op hun aankopen tot 1-1-2017, het enige wat je daarvoor hoeft te doen is onze pagina te likken of delen via Facebook, en dat kun je zo vaak doen als je wilt. Mocht je toevallig geen Facebook hebben, neem dan contact met mij op ik zend je dan een code toe.

De webwinkel is voor consumenten die bewust met hun voeding en lichaam omgaan, puur zoals de natuur het bedoeld heeft. Verder is het handig dat ik hieruit inkomsten genereer om Gezondheidenvoeding.nl verder uit te kunnen bouwen.

Vele soorten gezonde voeding samen in 1 webwinkel

Ik koop zelf met regelmaat gezonde voedingsproducten online, dat zijn dan vooral biologische superfoods en natuurlijke supplementen. Tot nu toe deed ik dat in andere webwinkels, maar dat hoeft dus niet meer. Ik koop vooral biologische producten online omdat ik zeker wil zijn dat het gezond is zonder onzinnige chemische toevoegingen en bestrijdingsmiddelen.

Door de voedselhype van superfoods is er veel rotzooi te koop, superfoods die zijn verontreinigd met allerlei chemische rommel, vaak uit Aziatische landen waar de normen net iets anders liggen dan hier in Europa. Daarom koop in mijn producten in via betrouwbare leveranciers en ik koop ook alleen biologische superfoods, wederom het pure spul.

Overzicht van de producten in Puurnatuurvoeding.nl

Puur Natuur Voeding, alle lezers een korting van 10% op hun aankopen tot 1-1-2017, het enige wat je daarvoor hoeft te doen is onze pagina te likken of delen via Facebook. Dit Facebook liken of delen kun je doen in je mandje en vervolgens wordt automatische de korting toegepast.

2 gedachten over “Puurnatuurvoeding.nl de webwinkel van Gezondheidenvoeding.nl”

Plaats een reactie

deLuchtfilter

Luchtfilter voor in huis, de luchtkwaliteit binnenshuis is lang niet altijd even goed. Gelukkig kun je dit vrij eenvoudig zelf oplossen door een luchtfilter aan te schaffen, die meer voor je gezondheid doet dan jij denkt.

Bekijk deLuchfiter, specialist in luchtreiniging >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest

Share This