Preventief gezondheidsonderzoek bij Unibalance in Breda

Preventief gezondheidsonderzoek bij Unibalance in BredaGezond leven vind ik belangrijk maar het soms moeilijk te zeggen of het allemaal wel goed is wat je doet. Vandaar dat ik altijd op zoek ben naar bevestiging. En dan meestal niet via de reguliere manier want die werken eigenlijk merkwaardig genoeg nauwelijks preventief.

Ik kwam via Groupon een mogelijkheid tegen met een flinke korting die me wel aansprak. Check je gezondheid met een bloedanalyse en optioneel een bodyscan incl. consult bij Unibalance.
Met ondermeer:

  • Nauwkeurige analyse van het gehele lichaam
  • Onderzoekt de kwaliteit van het bloed
  • Ontdekt aandoeningen en ziekten vroegtijdig

Goed een groupon gekocht met het volledige pakket en vandaag was het dan zover ik ben samen met mijn vriendin bij Unibalance geweest. En heb een volledige analyse laten uitvoeren. Ik moet zeggen ik ben onder de indruk, met name over de verschillende zaken die onderzocht worden en de manier waarop dat gebeurd is.

Waaruit bestaat het preventieve gezondheidsonderzoek uit

Na een inleidend gesprek met een uitgebreide uitleg wat er gaat gebeuren kon ik plaats nemen op de stoel voor het eerste onderzoek.

Verzamelpunt Correctie

De ideale locatie voor het verzamelpunt, het centrale punt van het menselijke energiesysteem, bevindt zich ter hoogte van de thymusklier, zie tekening hieronder:

verzamelpunt correctie
http://www.theassemblagepoint.com

Als dit punt afwijkt van het ideale, wat bijna bij iedereen het geval is, kan dat voor allerlei problemen veroorzaken. Fysieke vermoeidheid, gewelddadige intimidatie, acute stress of depressie en emotionele uitputting veroorzaken vaak een verschuiving van het verzamelpunt.

Het corrigeren van de positie zorgt dat je helemaal in je kracht komt te staan en je gezondheid een enorme stimulans krijgt. Met als gevolg dat veel klachten verdwijnen en men een diepe staat van ontspanning ervaart en een zeer duidelijke verbetering van zowel de lichamelijke als de geestelijke situatie. Het heeft een krachtige uitwerking op depressieve klachten, bovenmatige vermoeidheid, paniek, stress, ADHD, leer- en concentratieproblemen, slaapstoornissen,apathie, met hoge bloeddruk gepaard gaande klachten en nog veel meer. Dikwijls is ook het resultaat helder stralende ogen, een gezonde huidskleur en een rechtere houding. Je wordt je bewust van een grotere rust en kalmte en een sterk gevoel van eigenwaarde.

Het kwam er bij mij op neer dat ik mijn bovenlichaam moest ontbloten en vervolgens bepaald wordt, door te voelen, waar het punt zich nu bevindt. Bij mij was dat van mij uit gezien rechtsboven waar het zich zou moeten bevinden.

Er werden edelstenen verzameld die het punt, d.m.v. frequenties, weer terug moeten brengen. Deze edelstenen worden voor lampen gezet die op mijn lichaam schijnen. Dit duurde zo’n 45 minuten en achteraf bleek het punt zich nagenoeg op de juiste positie te bevinden. Het is wel raadzaam om dit na 14 dagen nogmaals te doen omdat de kans bestaat dat dit punt weer terug schuift.

De bodyscan

De huidige medische wereld is met name gericht op symptoombestrijding en kijkt eigenlijk nauwelijks naar de onderliggende klachten. Wat eigenlijk vreemd is omdat het zelden de oorzaak weg neemt waardoor de klachten vaak, soms in een andere vorm, weer terug komen

Dat gebeurd wel door middel van een totale  NLS- Oberon kwantum bodyscan. Alle factoren die organen belasten zoals virussen, bacteriën, parasieten, allergieën, en ziekteverwekkers worden gescand, geregistreerd, geanalyseerd en op een computerscherm zichtbaar gemaakt. Wat er eigenlijk gebeurd is dat je een koptelefoon op krijgt die, nauwelijks hoorbare, geluiden uitzendt en zo word je lichaam in kaart gebracht.

In het inleidende gesprek wordt er gevraagd waar de probleempunten liggen en deze worden dan bekeken door middel van de scan. Ik vond het een eenvoudige en duidelijke manier om dingen in kaart te brengen. De uitleg was goed en er werd op alle vragen uitvoerig ingegaan.

Levend bloed analyse onderzoek

Terwijl de bodyscan bezig wordt er ondertussen een druppel bloed afgenomen en deze wordt onder een microscoop gelegd. Het beeld wordt direct op een computermonitor getoond. Tijdens de bloedanalyse wordt de kwaliteit van het bloed onderzocht, waardoor je informatie krijgt over eventuele afwijkingen in het lichaam. Op die manier kun je aandoeningen en ziekten vroegtijdig ontdekken.

De volgende zaken worden onderzocht:

  • De ziekte van Lyme (wordt een steeds groter probleem in Europa), ook wel Boreliose of Borrelia syndroom  genoemd
  • Candida Albicans ( schimmelinfecties), parasieten, mycoplasmata, bacteriën of gifstoffen
  • De conditie van de rode en de witte bloedcellen en bloedplaatjes, bewegen ze wel genoeg; en daarmee de lever- en nierbelasting
  • Darmbelasting, spijsverteringsstoornissen ( vetten en eiwitten ), dunnedarmbelasting.
  • of er kristallen aanwezig zijn wat kan duiden op verzuring van het lichaam

Kortom een uitgebreide en duidelijke analyse en er werd ruim te tijd genomen om vragen te beantwoorden.

Conclusie preventief onderzoek.

Ik vond interessant en leerzaam en vind het mooi dat in korte tijd op verschillende manieren naar je staat van je lichaam wordt gekeken en er vervolgens advies wordt gegeven wat te doen met deze resultaten. Het kwam er voor mij op neer dat het goed was om een reiniging te doen voor de lever, nieren en galblaas waar ik op dit moment mee bezig ben.

Verder is bloed prima in orde er waren geen afwijkingen in te zien. En heb ik aanleg voor reuma, latent aanwezig zoals dat zo mooi heet. Nog niets aan de hand maar kan ik de toekomst op gaan spelen. Ik ga hier rekening meer houden door mijn voeding daar beter op af te stemmen. wat ik altijd begrepen heb is dat reuma eigenlijk verzuring van het lichaam is en dat is prima met voeding op de te lossen, daar kom ik op terug.

Plaats een reactie

deLuchtfilter

Luchtfilter voor in huis, de luchtkwaliteit binnenshuis is lang niet altijd even goed. Gelukkig kun je dit vrij eenvoudig zelf oplossen door een luchtfilter aan te schaffen, die meer voor je gezondheid doet dan jij denkt.

Bekijk deLuchfiter, specialist in luchtreiniging >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest

Share This