Kanker genezen door je dieet aan te passen, kan dat?

Kanker genezen door je dieet aan te passen, kan dat?Kanker genezen door je dieet aan te passen kan dat? Schijnbaar wel het is een 78 jarige man gelukt nadat hij door zijn artsen niet te genezen verklaard was. In april werd de man niet te genezen verklaard en in augustus van dat zelfde jaar verklaarde dezelfde artsen deze man vrij van kanker.

De grootvader Allan Taylor was erg aangedaan toen artsen hem vertelden dat ze niets meer voor hem konden doen om zijn aandoening te behandelen. Maar de 78-jarige man gaf niet op in plaats daarvan heeft hij op internet gezocht naar een alternatieve methode om zijn kanker te bestrijden.

Na het bestuderen van verschillende websites, wist hij een ding zeker hij moest zijn dieet radicaal veranderen en dat deed hij. De kern van zijn dieet was dat hij rood vlees en zuivelproducten was gaan vervangen voor 10 porties  rauwe groenten en fruit per dag.

Verder bestond zijn dieet uit gras in poedervorm, curry kruiden, abrikoos zaden en selenium tabletten. Hij heeft deze aanpassingen in zijn dieet gedaan nadat hij een brief van het ziekenhuis had ontvangen. Waarin stond dat zowel chemotherapie als een operatie niets voor hem konden doen.

Maar hij was vastberaden hij bleef positief en ging op zoek naar zijn eigen genezing en die heeft hij gevonden. Hij zocht in Google met de woorden  ‘dikke darm kanker genezen’ . Hij gebruikte de informatie die hij daar vond samen met de adviezen die hij gekregen had van  zijn lokale health food winkel, om zijn nieuwe dieet te bedenken.

Hij is van mening dat het elke ochtend en avond nemen van een theelepel gemalen gerst gras in warm water cruciaal was voor zijn genezing. ‘Er is geen twijfel in mijn gedachten dat mijn dieet mijn leven heeft gered, zei hij. ‘En dat alles voor nog geen 30 euro per week.

Bron: dailymail.co.uk

Meer informatie over kanker genezen met voeding

 

2 gedachten over “Kanker genezen door je dieet aan te passen, kan dat?”

 1. Geachte team/ heer van Boxtel,

  Wat een geweldig artikel! Ik zou willen weten hoe deze meneer heet. Ongelofelijk.

  Ik ben zeer geïnteresseerd in voeding/gezondheid. Ik geloof echt dat wij zijn wat we eten en

  heel veel gezondheidskwalen kunnen voorkomen met het juiste voeding.

  Mooie site, erg interessant, boeind.

  Bedankt!! Zeer bedankt voor mij maar voor iedereen die gezond door het leven wil gaan door de juiste, gevarieerde gebalanceerde voeding! Top.

  Met vriendelijke groeten,

  Sheila

  Beantwoorden
 2. CHRIS BEAT CANCER VOLGEN YOUTUBE, VERTROUW GEEN SUPERMARKTEN. bestrijd je kanker met fruit en groente van BOEREN, en smaakt het niet? SMOOTHIES geweldig idee alles wat groen is erin gooien drinken 🙂

  Beantwoorden

Plaats een reactie

deLuchtfilter

Luchtfilter voor in huis, de luchtkwaliteit binnenshuis is lang niet altijd even goed. Gelukkig kun je dit vrij eenvoudig zelf oplossen door een luchtfilter aan te schaffen, die meer voor je gezondheid doet dan jij denkt.

Bekijk deLuchfiter, specialist in luchtreiniging >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest

Share This