Van droogste plek op aarde tot een prachtige bloemenzee

Prachtig hoe de droogste plek op aarde kan opbloeien tot een prachtige bloemenzee. Het kan in de Atacama woestijn waar soms meer dan 100 dagen niet regenen en er zijn zelfs plekken waar het nooit regent.

Van droogste plek op aarde tot een prachtige bloemenzee

De droogste plek op aarde met diverse geisers die warm water spuiten. Deze warmwatergeisers liggen op een hoogte van ruim 4.000 meter, waarmee het de hoogste ter wereld zijn.

Verder is er op sommige plekken totaal geen leven te bespeuren, zelfs op de noord en zuidpool is meer leven te vinden. Overdag is het extreem heet, 40 a 50 graden en ’s nachts kan het tot -15 graden worden.

En mede dankzij El Nino, regent het ineens heel veel en komt alles tot bloei. En zijn er de mooiste bloemen te vinden zover je maar kunt kijken. Geweldig toch een natuurverschijnsel wat maar zelden voorkomt, dus geniet van deze prachtige bloemenzee.

Plaats een reactie

deLuchtfilter

Luchtfilter voor in huis, de luchtkwaliteit binnenshuis is lang niet altijd even goed. Gelukkig kun je dit vrij eenvoudig zelf oplossen door een luchtfilter aan te schaffen, die meer voor je gezondheid doet dan jij denkt.

Bekijk deLuchfiter, specialist in luchtreiniging >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest

Share This