Roep het graaien van de banken een halt toe, stap over op de Triodos

Je kunt zeggen over de banken wat je wilt, maar zij doen gewoon waar ze goed in zijn, graaien. Het is aan jou en mij om daar iets tegen te doen, je kunt dit stoppen!

Ik ben 3 weken geleden overgestapt overgestapt van de ING bank naar Triodos. Kom in actie en doe mee de macht is aan ons, het is ons geld!

Uit een enquête van Kassa die door bijna 12.000 mensen werd ingevuld blijkt dat vooral klanten van ING (44% van de respondenten is nu klant bij deze bank), ABN AMRO (31%) en Rabobank (21%) willen overstappen. De meeste mensen willen dan naar Triodos (33%), ASN Bank (15%) en Regiobank (13%).

Overstapservice, maakt overstappen eenvoudig, zonder rompslomp

De overstapservice helpt u verder op weg, zie ook www.overstapservice.nl. Die service zorgt ervoor dat alle boekingen 13 maanden lang automatisch worden doorgesluisd naar uw nieuwe rekening. In die periode moet u zelf bedrijven en instanties waarvan u geld ontvangt inlichten over uw nieuwe nummer.

Laat je niet voor de gek houden, kom in actie en stap over naar Triodos.

Plaats een reactie

deLuchtfilter

Luchtfilter voor in huis, de luchtkwaliteit binnenshuis is lang niet altijd even goed. Gelukkig kun je dit vrij eenvoudig zelf oplossen door een luchtfilter aan te schaffen, die meer voor je gezondheid doet dan jij denkt.

Bekijk deLuchfiter, specialist in luchtreiniging >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest

Share This