Huren stegen 29 %, woningcorporaties verloren 321 miljoen

Huren stegen 29 procent, terwijl woningcorporaties 321 miljoen verloren door derivaten, dat is een verzinsel van de banken waar een klein aantal mensen heel erg rijk van is geworden ten koste van heel veel andere. Dat is belachelijk!

Ik vind het nog steeds vreemd dat mensen in een huurhuis moeten betalen navenant hun inkomen en mensen die een huis kopen navenant de waarde van huis. Terwijl mensen die een huis gekocht hebben nog steeds gebruik kunnen maken van de hypotheekaftrek, ook als je een huis van 1 miljoen euro hebt!

Steeds meer mensen hebben moeite om hun huur te kunnen betalen. Ze willen wel maar kunnen niet meer. In Nederland zitten ongeveer 384.000 huurders in de positie dat ze de huur niet kunnen betalen.

Volgens de Woonbond leven nu al 725.000 huurders in armoede en stijgt dat aantal de komende jaren naar 890.000. De begrotingsproblemen van het kabinet worden afgewenteld op de huurders.

Kom in actie tegen de huurverhoging.

Er zijn steeds meer mensen die het niet langer pikken en in actie komen. Bij 60 woningcorporaties hebben ruim 60.000 huurders al een bezwaar ingediend tegen de voorgestelde huurverhoging. Ter vergelijking: vorig jaar werden er slechts enkele duizenden bezwaren ingediend.

Zelf bezwaar maken kan met behulp van dit  voorbeeld: Jaarlijkse huurverhoging – bezwaarschrift (pdf)

Stem in ieder geval niet meer op de VVD, CDA, D66 en PVDA, Waarin ik persoonlijk de PVDA de meest trieste partij van de afgelopen jaren vind.

 

Plaats een reactie

deLuchtfilter

Luchtfilter voor in huis, de luchtkwaliteit binnenshuis is lang niet altijd even goed. Gelukkig kun je dit vrij eenvoudig zelf oplossen door een luchtfilter aan te schaffen, die meer voor je gezondheid doet dan jij denkt.

Bekijk deLuchfiter, specialist in luchtreiniging >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest

Share This