Droom groots

Droom groots beperk jezelf niet, droom en leef groots alles is mogelijk. Het universum levert op bestelling. Het is wel belangrijk om de juiste vragen te stellen, kort en krachtig met een duidelijk doel. Deze vragen worden beantwoord alleen is het niet altijd zoals we ons voorgesteld hadden maar het gebeurd wel en soms zelfs beter dan we gewenst hebben.

Stap uit de comfort-zone. De comfort-zone is een illusie van veiligheid, gebaseerd op angst en schijnzekerheden. Laat je angsten en twijfels los en durf te vragen, sta open om te ontvangen. Alles is mogelijk ben dankbaar en liefdevol en wereld zal steeds aangenamer worden voor jou en de mensen om je heen.

Droom groots, leef eenvoudig, heb lief, ben dankbaar en lach 😉

Plaats een reactie

PureSupplementen

Natuurlijke vitaminen en mineralen, waar mogelijk van biologische oorsprong. Zonder hulpmiddelen of kunstmatige toevoegingen en goed opneembaar door ons lichaam.

Bestel natuurlijke vitaminen en mineralen >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest

Share This