Het is tijd voor actie gezondheid en Voeding 2.0 nieuwe website in 2015

gezondheid voeding 2015 nieuw beter samen sterkerWat begonnen is als een kleine website waar ik het prettig vond om informatie te geven over voeding en gezondheid. Is verder gegroeid dan ik gedacht had. Met een groot aantal berichten over uiteenlopende onderwerpen. Waar soms heel veel op gereageerd werd en dat soms zijn eigen leven ging leiden op Facebook.

Het heeft potentie en ik wil graag een vervolgstap maken. Ik wil breder worden in mijn berichtgeving en daarmee meer onderwerpen aanhalen. Onderwerpen die nodig zijn om ons bewuster te maken van wat er nu gaande is. Hoe we grotendeels voor de gek worden gehouden door met name bedrijven die alleen maar meer winst willen maken. En waarbij onze voeding en gezondheidszorg, en daarmee onze gezondheid, op het tweede plan zijn komen staan.

Ik denk dat het nu de tijd is waarin wij laten zien dat we het niet meer pikken en deze bedrijven steeds meer buiten spel gaan zetten. Wij onze eigen vrije keuzes gaan maken en kiezen voor gezonde verantwoorde voeding, en alles wat daar mee te maken heeft, die onze gezondheid bevordert en steeds minder de portemonnee van de grote bedrijven spekt.

Het is tijd voor actie, ik wil dat doen in mijn persoonlijke omgeving en ik begin door deze website te gaan vernieuwen, per 1-2-2015. Meer bewustwording, meer positiviteit, meer collectief, meer voor ons zelf zorgen en hoe kunnen WIJ een andere maatschappij maken.

Wat ga ik anders doen in 2015

Meer website, waar de website nu nog een duidelijke blog is met een opsomming van recente berichten. Wil ik vanaf nu meer in categorieën gaan werken die duidelijker zichtbaar zijn en beter onderverdeeld. De nieuwe website zal op 1-2-2015 online gaan

Meer zelf doen, zoals de groentetuin, zelf meer voeding maken en dingen die je gezondheid bevorderen.

Meer positief, focus op de zaken die we wel in de hand hebben en waar we een prettig gevoel van krijgen.

Meer afbeeldingen en video, een afbeelding zegt vaak meer dan tekst en ook video is een mooie toevoeging.

Meer spiritueel en bewustwording, zonder wazig te worden, gewoon dat wat wij eigenlijk zijn versterken en verbeteren.

Meer samen, als collectief staan we sterk en kunnen wij bepalen wat er gebeurd.

En vanaf nu

Doordat de nieuwe website veel aandacht vergt heb ik de laatste tijd weinig tijd om nieuwe berichten te maken. Maar dat zal veranderen vanaf 1-2-2015 zullen er minimaal 2 berichten per week verschijnen. En dat zal ik geleidelijk opvoeren.

Misschien is het interessant om af en toe iemand anders aan het woord te laten, dus als iemand zich geroepen voelt meld je aan en doe mee!

Ik heb er zin ik hoop jullie ook zodat we er gezamenlijk een mooie nieuwe website van maken en wie weet een betere maatschappij!
Samen staan we sterk!

Robert van Boxtel

Plaats een reactie

deLuchtfilter

Luchtfilter voor in huis, de luchtkwaliteit binnenshuis is lang niet altijd even goed. Gelukkig kun je dit vrij eenvoudig zelf oplossen door een luchtfilter aan te schaffen, die meer voor je gezondheid doet dan jij denkt.

Bekijk deLuchfiter, specialist in luchtreiniging >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest

Share This