Rise Up, er is genoeg voor iedereen, kom in opstand!

Wij zijn het die deze planeet maken, als wij samenwerken, hebben wij de macht om te maken van deze planeet wat we willen. Rijkdom en welvaart voor iedereen.

“Er is reden om te bezuinigen, er is geld genoeg!”

Wat er nu gebeurd is dat een klein bovenlaagje verschrikkelijk rijk aan het worden is, ten kosten van de rest. De topmensen van de banken en van de grote bedrijven, daar gaat het geld heen. En natuurlijk mogen deze mensen genoeg geld verdienen als ze hard werken, maar multimiljardair en voor de bedrijven miljarden winst?

“Er is geen schaarste of armoede!”

Wij zijn 100 x rijker dan 50 jaar geleden en toch gaat het met heel veel mensen slecht, oorlog, armoede. Waar gaat dit geld dan heen? Wij bepalen, dus zo bepalen wij ook dat dit systeem het juiste is en dat dit bovenlaagje steeds rijker wordt en de gewone mens steeds harder moet werken voor zijn geld. Zij creëren een economische crises en oorlog om ons angstig te houden, want angstige mensen luisteren nu eenmaal beter.

Update 28-6-2016:

Wereldwijde armoede blijft zorgen voor hoge kindersterfte

In 2030 zullen er 69 miljoen kinderen sterven door wereldwijde armoede. Ook stijgt het aantal kinderen dat niet naar school gaat en het daalt het aantal kindhuwelijk sinds tientallen jaren niet meer, is in het rapport te lezen.

We leven in een trieste wereld waarin het aantal miljonairs blijft stijgen maar aan de andere kant ook de armoede stijgt en het aantal kinderen dat daardoor sterft. Het een gaat dus ten koste van het ander, fijn om miljonair te zijn!

Wordt bewust, de macht is aan ons, Rise Up

Niemand op deze hoeft honger te lijden. Wij hebben helemaal geen oorlog en geweld nodig. Laten we in vrede samenleven, samenhorigheid en de rijkdom van onze planeet verdelen onder iedereen.

Er is genoeg voor iedereen!

Update: 23-6-2016

Vers van de pers: Nederlandse miljonairs hebben hun vermogen bovengemiddeld zien groeien.

Het aantal miljonairs in Nederland steeg met 7,5 % naar 204.000 het totale vermogen groeide met 7,9 % naar $517 miljard. Wereldwijd nam het aantal miljonairs met 4,9 procent toe.

In Azië en Oceanië groeide de groep miljonairs met 10 %.  Deze 5,1 miljoen miljonairs bezitten omgerekend $17.400 miljard . De 4,8 miljoen miljonairs in Noord-Amerika bezitten samen een vermogen van $16.600 miljard dollar.

Alle 15,4 miljoen bezaten gezamenlijk een vermogen van $58,700 miljard dollar. In de laatste 20 jaar is deze groep bijna verviervoudigd. Als deze groei aanhoudt bezitten de rijkste mensen ter wereld tegen 2025 een bedrag van $100.000 miljard . Hoezo bezuinigen, er is geld genoeg, het moet alleen beter verdeeld worden!

Rijken verbergen 21 biljoen in belastingparadijzen
Uit een onderzoek van ex-McKinsey Chief Economist blijkt dat een kleine elite van superrijken in totaal tussen de $21.000 en $32.000 miljard aan vermogen heeft verborgen in schimmige belastingparadijzen. Doordat het meerendeel verborgen is voor de fiscus lopen overheden daardoor miljarden aan inkomsten mis. (Bron)

Wordt bewust

Wordt bewust, kijk om je heen en zie hoe de wereld in elkaar zit. Begin bij jezelf, kijk op wie je je stem uitbrengt, kijk waar je je boodschappen doet, kijk welke bank je je geld toevertrouwd. Zijn er betere alternatieven? Maak daar dan gebruik van. Informeer de mensen om je heen. Rise Up, begin klein, bij jezelf en we zien wel waar we terecht komen, wordt bewust!

Plaats een reactie

PureSupplementen

Natuurlijke vitaminen en mineralen, waar mogelijk van biologische oorsprong. Zonder hulpmiddelen of kunstmatige toevoegingen en goed opneembaar door ons lichaam.

Bestel natuurlijke vitaminen en mineralen >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest

Share This