Devil’s trail 22km hardlopen Drunense Duinen

Devil’s trail 22km hardlopen door de Drunense Duinen, prachtige locatie en heel goed gelopen, al vielen de laatste 3 km niet mee. Pittige zandduinen en veel los zand tot in de laatste kilometers. En als toetje door de paardenbak, waar een laag modder in lag.

Ik heb de laatste weken iedere zondag getraind in de Drunense Duinen om beter te worden in het lopen in het zand. En dat heeft zijn resultaat gehad in een mooie tijd en een goed eindklassering en met relatief weinig trainen.

Uitslag Devil’s trail 22km hardlopen door de Drunense Duinen

Robert van Boxtel
Devil’s Trail – DAK Drunense Duinen – Drunen – 18-10-2015
Onderdeel: Moenen – 22.2
Netto tijd: 01:52:26
Plaats over-all: 11e van de 307 deelnemers

Ik ben blij met het resultaat en wil me alleen nog toe gaan leggen op trail’s geen wegwedstrijden meer. Lekker buiten in de natuur, een zachte ondergrond en niet te veel meer trainen, maar meer genieten.

Plaats een reactie

deLuchtfilter

Luchtfilter voor in huis, de luchtkwaliteit binnenshuis is lang niet altijd even goed. Gelukkig kun je dit vrij eenvoudig zelf oplossen door een luchtfilter aan te schaffen, die meer voor je gezondheid doet dan jij denkt.

Bekijk deLuchfiter, specialist in luchtreiniging >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest

Share This