Chlorella reiniging van je lichaam meer energie betere stoelgang

Chlorella reiniging lichaam meer energie betere stoelgangChlorella kan je lichaam reinigen en daardoor meer energie geven en onze stoelgang verbeteren. Chlorella kan zelfs helpen bij het afslanken. Maar de basis van Chlorella zit hem in het feit dat het een complete voedingsbron is.

Het bevat bijna alle bevat alle vitamines, bevat meer vitamine B12 en ijzer dan orgaanvlees.Verder bestaat Chlorella voor 60% uit eiwit, wat kan helpen om je gewicht terug te brengen

Waarom is het aan te raden om je lichaam te reinigen?

Door onze huidige manier van leven krijgen wij veel afvalstoffen binnen, onder meer door wat je eet en drinkt en door de verontreinigde lucht. Al zou je zo gezond mogelijk eten drinken krijg je nog afvalstoffen in je lichaam. Een daarom is het nuttig om op gezette tijden het lichaam te reinigen en te ontgiften.

Daarmee hebben we gelijk de belangrijkste reden van het reinigen het ontgiften van je lichaam. Dit ontgiften gebeurd ook door het lichaam zelf. We krijgen echter meer afvalstoffen binnen dan ons lichaam aan kan. Deze afvalstoffen worden opgeslagen in onze organen en weefsels, met name in het vetweefsel. Wat weer allerlei gezondheidsklachten geeft.

Welke manier van reinigen moet ik dan gebruiken?

Er zijn vele verschillende manieren van reinigen en ik denk dat je zelf moet zoeken welke het beste bij je past en misschien nog wel belangrijker wat het met je doet.

Als ik naar mezelf kijk heb al twee keer de zoutreiniging Shanka Praksalana gedaan. Resultaat is intens en sterk maar eerlijk gezegd krijg de grote hoeveelheid zout niet meer weg.

Een andere reiniging die ik nu ieder jaar doe is de citroensapkuur. Ook intens en niet eenvoudig maar de voldoening is groot, ik zal over deze reiniging een apart artikel schrijven. Bij beide reinigingen heb ik meer energie gekregen en mijn huid voelde zachter en schoner ook was mijn gedachte helderder.

Hoe kan Chlorella helpen om mijn lichaam te reinigen?

Chlorella bevat een hoge concentratie chlorofyl dat het bloed en de darmen zuivert. Chlorofyl versterkt de wand van maag en darmen en heeft een antibacteriële en antischimmel werking. Alle gifstoffen die tijdens het ontgiften vrijkomen en in de bloedbaan terecht komen kunnen met behulp van Chlorella snel en efficiënt worden afgevoerd.

Chlorella stimuleert de groei van de darmbacterie Lactobacillus, die de dikke darm helpt goed te functioneren. Onze biologische Chlorella wordt in tabletvorm of als poeder geleverd. Je kunt de tabletten innemen met een glaasje water of fijnmalen en dan door een sap of smoothie roeren. Ikzelf gebruik vaak de poeder omdat ik deze makkelijk vindt toe te voegen aan mijn dagelijkse smoothie maar dat is voor iedereen verschillend.

Van plan om een detox met Chlorella te gaan doen?

Neem dan eens een kijken je in onze webwinkel vol biologische Superfoods. Hier vind je onder meer Biologische Chlorella tabletten en poeder, die dus een perfecte ondersteuning bieden bij een reiniging of detox van je lichaam.

Als je al eens een reiniging met Chlorella gedaan hebt of er binnenkort een gaat doen vertel ons dan je ervaring (en). Waarmee je mij en andere verder kunt helpen, succes voor diegene die er binnenkort mee gaan beginnen!

Plaats een reactie

deLuchtfilter

Luchtfilter voor in huis, de luchtkwaliteit binnenshuis is lang niet altijd even goed. Gelukkig kun je dit vrij eenvoudig zelf oplossen door een luchtfilter aan te schaffen, die meer voor je gezondheid doet dan jij denkt.

Bekijk deLuchfiter, specialist in luchtreiniging >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest

Share This