Borstkanker overwinnen door eten superfoods

Borstkanker overwinnen door eten superfoods kurkumaBorstkanker overwinnen door eten superfoods. Dat heeft een de Engelse Vicky Sewart gedaan. De borstkanker patiënt heeft krachtig medicijn afgewezen en gebruikte in plaats daarvan een  speciaal vetarm dieet met kerrie kruiden, lees kurkuma,  om de ziekte te bestrijden.

Vicky Sewart maakte zich zorgen over de bijwerkingen van het geneesmiddel Tamoxifen die ze kreeg aangeboden, ze koos daarom om het doen met oefeningen en speciale voeding.

Ze gebruikte een reeks van ‘superfoods’ met inbegrip van het kruid kurkuma gebruikt in curry’s waarin ze beweert “zorgt ervoor dat kankercellen zelfmoord plegen”.

Nadat Vicky werd gediagnosticeerd met een snelgroeiende tumor onderging zij chemotherapie, radiotherapie en chirurgie. Haar artsen en haar familie reageerde geschokt toen ze weigerde om Tamoxifen te nemen. De artsen adviseerde haar om geen oestrogeen tot zich te nemen, dat is eigenlijk wat het medicijn doet.

Borstkanker overwinnen door middel van een dieet

Nu, vier jaar later en met geen enkel teken van de kanker, is de 44-jarige het middelpunt van een onderzoek om te onderzoeken hoe levensstijl kan worden gebruikt om andere slachtoffers van de ziekte te helpen. Ze begon met een streng dieet.

Ze werd een veganistisch voor een tijdje en gebruikte geen enkel zuivelproduct. Ze deed drie dagen per week gedurende dertig minuten een aantal oefeningen, ze mocht niet aankomen qua gewicht en ze heeft haar vetinname vermindert.

Ze eet veel verse groenten, fruit en sappen, en bevroren bessen zijn fantastisch als superfood. Verder gebruikt ze alleen maar natuurlijke ingrediënten maakt alleen gebruik van chemisch vrije reinigingsmiddelen en wasmiddelen.

Kurkuma is een superfood en geneesmiddel en vecht ondermeer tegen kanker

Kurkuma zorgt er voor dat kankercellen zelfmoord plegen, zegt Vicky Sewart. Volgens onderzoek is Kurkuma niet alleen toepasbaar tegen kanker. Ook bij de ziekte van Alzheimer (dementie), gewrichtsklachten en diverse ontstekingen zijn al goede resultaten geboekt. Niet voor niets wordt kurkuma in de Indiase volksgeneeskunde (Ayurveda) al duizenden jaren gebruikt als geneesmiddel.

Kurkuma ookwel Curcuma is helend voor lever, gal, darmen, longen en het bloed en heeft krachtige kankerwerende en ontstekingsremmende eigenschappen. Het werkt tegen bacteriën, schimmels en parasieten.  Kurkuma het ontstaan van kankercellen remt, gemuteerde kankercellen kan vernietigen en de leverfunctie kan verbeteren.

Hoe en hoeveel kurkuma moet ik gebruiken?

Gebruik kurkuma altijd in combinatie met wat zwarte peper en zorg ervoor dat de maaltijd wat olie of vet bevat. Kurkuma wordt hierdoor veel beter door het lichaam opgenomen.Voeg kurkuma pas op het laatste moment aan je eten toe.

Voor preventie is een theelepeltje per dag voldoende. Ikzelf gebruik biologisch kurkuma elke dag in mijn smoothie.

Bronnen: Kurkuma tegen kanker, Superfoods en borstkanker

Plaats een reactie

PureSupplementen

Natuurlijke vitaminen en mineralen, waar mogelijk van biologische oorsprong. Zonder hulpmiddelen of kunstmatige toevoegingen en goed opneembaar door ons lichaam.

Bestel natuurlijke vitaminen en mineralen >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest

Share This