Autisme via BMR-vaccin waarheid komt naar buiten

Autisme via BMR-vaccin waarheid komt naar buitenIn wat voor wereld leven we eigenlijk, waar de belangen van bedrijven belangrijker zijn dan die van zijn bewoners?! Het draait maar om twee dingen en dat is geld en macht en hoe die verkregen word is bijzaak.

Een klokkenluider uit Amerika heeft aangekondigd dat het CDC opzettelijk wetenschappelijk bewijs heeft achtergehouden die de link tussen het BMR vaccin en autisme aantoont. CDC (Centre of Disease Control) is de belangrijkste organisatie in Amerika die moet waken over de kwaliteit over onze gezondheid.

Deze organisatie is machtig, alles wat het CDC zegt of besluit wordt door medici, wetenschappers en politici gevolgd en heeft een effect op het vaccinatiebeleid in de rest van de wereld.

En nu juist deze organisatie fraudeert, door opzettelijk bewijs achter te houden. De kans op autisme neemt met 340% toe als je een BMR-vacinatie hebt gehad, Het document wat hij hierover gepubliceerd heeft is hier te vinden.

Via Dr. William Thompson is duidelijk geworden dat de leiding van het CDC al twaalf jaar op de hoogte was dat er een aantoonbaar verband bestond tussen autisme onder Amerikaanse kinderen en BMR vaccinaties. Ik vind dit crimineel en de mensen die hiervoor verantwoordelijk zijn moeten berecht worden, zij hebben namelijk eerder onder ede verklaart dat er geen link bestaat.

Ik vraag me dan ook af wat het belang is om dit de verzwijgen, zijn hier commerciële belangen? En het is ernstig dat zelf deze organisatie het spel niet eerlijk spelen. En wederom opvallend dat de gevestigde media hierover (nog) niets vermelden. En als ze over dit liegen wat klopt er dan nog meer niet aan het vaccinatiebeleid?

Bronnen: naturalnews.com, nvic.org

Plaats een reactie

deLuchtfilter

Luchtfilter voor in huis, de luchtkwaliteit binnenshuis is lang niet altijd even goed. Gelukkig kun je dit vrij eenvoudig zelf oplossen door een luchtfilter aan te schaffen, die meer voor je gezondheid doet dan jij denkt.

Bekijk deLuchfiter, specialist in luchtreiniging >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest

Share This