E621 is ongezond met als gevolg leverziekten en zwaarlijvigheid

e621 msg ongezond leverziekten en zwaarlijvigheidE621 is ongezond en zelfs gevaarlijk dat blijkt nu uit studies van wetenschappers, maar dat wisten we zonder die wetenschappers ook wel 😉

Ik wil graag beginnen met een citaat van een reactie op een voorgaand bericht over E621 of MSG. Van iemand die zich wetenschapper noemt en zich ook zo voordoet:
Ik kan dit soort berichtgeving echt NIET meer aan. Mensen praten elkaar allemaal maar na en gedragen zich als kuddedieren. Terwijl niemand er daadwerkelijk maar IETS van begrijpt. Vorm zelf eens een gegronde mening gebaseerd op FEITEN.

Uitgebreid onderzoek heeft aangetoond dat E621, MSG, Ve-tsin, hoe je het ook wilt noemen, gewoon veilig is.”

En daar zit het hem nu net in, in de woorden dat E621 gewoon veilig is. Het kan dan misschien wel veilig zijn, wat er dan ook met veilig wordt bedoeld, maar het is wel ongezond en dat is nu bewezen. Al konden dat al veel mensen vertellen omdat ze ziek van werden.

En misschien zijn we vergeten dat eten op de eerste plaats gezond moet zijn! Dus wetenschappers zouden niet moeten onderzoeken of iets veilig is maar of het gezond is. En als het ongezond is moeten ze het afkeuren.

E621 is ongezond met als gevolg leverziekten en zwaarlijvigheid

Uit een studie blijkt dat MSG de doorslaggevende factor is voor de ontwikkeling van obesitas en leverziekten

Eerder kwamen wetenschappers van de Universiteit van North Carolina al tot de conclusie dat mensen die E621 eten een grotere kans hebben op zwaarlijvigheid dan mensen die de kunstmatige smaakstof vermijden. En dat maakt E621 ongezond.

De onderzoekers volgden 750 Chinese mannen en vrouwen in de leeftijdscategorie 40 tot en met 59 jaar. De grootste groep bereidde maaltijden zonder bewerkt voedsel. Ongeveer 82 procent van de proefpersonen voegde MSG toe aan de maaltijd. Deze groep bleek drie keer meer kans te hebben op overgewicht dan mensen die E621 niet gebruikten.

Conclusie:

Laten we met zijn allen gezonde voeding eten en kopen en dat een product veilig zou in 100% van de gevallen zo moeten zijn dus dat hoeven we niet te vermelden, het is belangrijk om te weten of het gezond is en E621 is ongezond.

Mijn advies eet gewoon verse, biologische, groeten en fruit, het liefst uit je eigen omgeving i.p.v. chemische ongezonde voeding want E621 is ongezond en ook nog gevaarlijk.

1 gedachte over “E621 is ongezond met als gevolg leverziekten en zwaarlijvigheid”

  1. Heb al op meerdere site`s gereageerd over toevoegingen aan onze voeding en ernstige ziekte`s zoals kanker en allergieën bij mens en kinderen. Maar onze overheid wil dat niet erkennen en luistert niet naar de bevolking want dan brengt het geen geld meer in het laatje waar wij toch met z`n allen een prijs voor moeten betalen. Eerst wordt er van alles aan gedaan om de mens ouder te laten worden door medicatie e.d. En nu de wereld vergrijst en verarmt door steeds meer toe te voegen aan gezonde voeding dan denk ik dat het toch gezonder is om terug te gaan naar de basis van de voeding en weer zo te gaan eten en te consumeren zoals vroeger toen ook de smaak veel lekkerder was. Ga zelf weer lekker kokkerellen en je proeft het verschil.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

deLuchtfilter

Luchtfilter voor in huis, de luchtkwaliteit binnenshuis is lang niet altijd even goed. Gelukkig kun je dit vrij eenvoudig zelf oplossen door een luchtfilter aan te schaffen, die meer voor je gezondheid doet dan jij denkt.

Bekijk deLuchfiter, specialist in luchtreiniging >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest

Share This