Drinkwater steeds ongezonder filter je water ook voor meer energie

Drinkwater steeds ongezonder filter je water ook voor meer energieOnze drinkwater kwaliteit loopt achteruit. Ondanks dat wij heel schoon drinkwater hebben blijft er steeds meer ongefilterd in achter.

Het gaat dan vooral om chemische verontreiniging die in de meeste gevallen helemaal niet gefilterd wordt/kan worden, denk daarbij aan geneesmiddelen, insecticiden, biociden, cosmetica, brandvertragers en nanodeeltjes.

De huidige drinkwaterbedrijven zijn niet ingericht om deze verontreiniging er uit te krijgen. Maar gelukkig kunnen wij zelf op een eenvoudige en betaalbare manier ons drinkwater filteren.

Hoe kan ik drinkwater verbeteren?

Ik probeer op twee manieren ons drinkwater te filteren, mechanisch om bovengenoemde verontreiniging tegen te gaan en energetisch, dit omdat ons huidige drinkwater als energetisch dood mag worden gezien.

De mechanische reiniging
Hiervoor gebruik ik de welbekende Brita filters, eigenlijk zijn dit gewoon filters waar actieve koolstof in zit. Ik zorg er wel voor dat ik de filter regelmatig vervang en ook de kan bestel in ieder jaar opnieuw. Je kunt dit redelijk goedkoop doen via pixmania.nl. Goed zoeken op de website want er staan van allerlei dingen door elkaar. Ik koop dat meestal een filterkan met filters er bij.

Update 15-12-2016: Ik ben inmiddels overgestapt op de Aqualive AQV 5 waterfilter. Dit omdat ik heb gelezen dat de Brita filter helemaal niet zo goed filtert en ook maar een beperkte waterfilter is. De nieuwe filter filters op 4 manieren en haalt daardoor veel meer rotzooi uit het water

Ik ben nog aan het zoeken naar actieve kool die ik zelf kan toevoegen aan een eigengemaakt filter, maar de werking blijft dan het zelfde.

Je water energetisch verhogen
Je kunt de de energiewaarde van je water verhogen door het in contact te brengen met edelstenen. Ik ben naar een edelstenenwinkel geweest en heb daar de volgende stenen gekocht Amethist, Bergkristal en Roze Kwarts. Bij elkaar zo’n 100 gram en heb dit onder in onze waterkan gedaan.

Ik maak onze filterkan regelmatig schoon door deze in de zon te laten drogen en ook de edelstenen laat ik dan ‘opladen’ in de zon

Verhoog de Boviswaarde van water

Wat is een Boviswaarde?
De Boviswaarde is het trillingsgetal van materie. Zo heeft elk product of voorwerp en ook alles wat leeft een trillingsgetal, die is uitgedrukt in aantal Bovis. Wanneer de trilling hoger is dan 6.500 Bovis geeft deze energie en zal ons versterken een lagere waarde dan 6.500 Bovis kost energie en zal ons verzwakken.

Ons kraanwater is, als je naar de Boviswaarde kijkt, zo goed als dood. En kost ons dus energie i.p.v. dat het ons energie geeft.

Uitgebreide informatie over de Boviswaarde

Hoe verhoog ik deze Boviswaarde?
Dat kun je doen door het water te laten wervelen, zoals een riviertje in de natuur. Ik gebruik zelf hiervoor een waterwervelaar die ik gekocht heb bij de Frontiershop in Amsterdam. Deze heb ik tussen twee 1,5 liter flessen gezet en draai deze een aantal keer om voor gebruik.

Ik ben nog op zoek naar een manier, die ik zelf wil maken, om dit te doen met twee glazen buizen. Waar in beide een motortje zit en de ene linksom en de andere rechtsom draait. Er zijn bestaande systemen en je kunt het daarin zo gek maken als je zelf wilt.

Orgone energie
Je kunt de Boviswaarde ook verhogen door er Orgone energie (ander woord voor levensenergie) aan toe te voegen. Je kunt deze energie opwekken door een simpele mix van kunsthars, aluminium- en/of kopervijlsel, kristallen en metaaldraad. Vervolgens kun je deze Orgone energie gebruiken voor het omzetten van negatieve Orgone energie, elektrosmog of ook wel DOR genoemd, naar positieve energie of OR.

Ik heb zelf ‘Orgone omzetters’ gemaakt, zoals hieronder beschreven, en deze staat onder onze filterkan om deze energetisch te laden.

Meer weten over Orgone of Orgon energie
Meer weten over het maken van Orgone energie.

Conclusie

Omdat water een belangrijk onderdeel van je gezondheid is, is het ook belangrijk om dit op een zuivere manier binnen te krijgen. Ik experimenteer om mijn water zowel mechanisch als energetisch beter te maken. Dit proces gaat gewoon door en ik ben altijd op zoek naar nieuwe informatie hierover.

Ben jij ook zo iemand die hier mee bezig is en heb je nog tips of ben je er op een andere manier met drinkwater bezig? Laat dit dit ons dan weten en laat hieronder een reactie achter.

4 gedachten over “Drinkwater steeds ongezonder filter je water ook voor meer energie”

 1. De AQA 707

  Energetische waterregeneratie met de AQA 707

  De verzorging van uw gezondheid optimaliseren met water dat u nu zelf kunt vitaliseren met de AQA 707.

  Bij de ontwikkeling van het waterregeneratie systeem AQA 707 was de natuur het voorbeeld. Zoals in de natuur het gebruikte, vervuilde water weer energierijk, fris bronwater wordt, zo wordt ook in de AQA 707 water energetisch geregenereerd.

  Daartoe werken 4 belangrijke en effectieve energetische factoren gelijktijdig op het water in:

  Een sterke werveling, als een draaikolk in een rivier
  Intensieve fotonenstraling, gepulseerd met het frequentiespectrum van de zon
  Een pulserend magneetveld, overeenkomend met het natuurlijke magneetveld van de aarde
  Energetische velden met informatieoverdracht naar eigen keuze, zoals van quartzen of kristallen
  DEZE NATUURIDENTIEKE INVLOEDEN ZIJN ZEER POSITIEF VOOR DE WATERKWALITEIT. HET RESULTAAT IS ENERGETISCH GEREINIGD EN GEVITALISEERD WATER.

  De regeneratie van water

  De bewonderenswaardige kracht van de natuur kan extreem belast water weer veranderen in schoon en gezond bronwater. De regeneratiekracht van water schijnt onuitputtelijk te zijn. Sinds vele miljoenen jaren is de hoeveelheid water op de aarde hetzelfde. Dit water stroomt onophoudelijk door alle planten, dieren en mensen. In deze organismen transporteert het water continu alle voor het leven benodigde stofwisselingsproducten. Elke druppel water in ons lichaam was al vele duizenden keren in honderden planten en dieren. En toch verschijnt het altijd weer fris, schoon en vol energie als bronwater aan het aardoppervlak.

  Het onderzoek naar het geheim van deze verbazingwekkende zelfreinigende kracht van water was succesvol. Men ontdekte dat water niet alleen is opgebouwd uit een homogene massa van moleculen, bestaande uit waterstof en zuurstof. Water bestaat uit een gigantische verzameling van verschillende molecuulgroepen met verschillende dimensies. Men noemt dit clusters. Deze waterclusters bevatten het geheim van de informatieopslag die het water een energetisch geheugen geven. Maar helaas herinnert het water zich niet alleen positieve invloeden die het beleefd heeft. Water slaat alle ervaringen op. Zowel de positieve als de negatieve. Daarom is het van groot belang voor onze gezondheid om de negatieve informatie die is opgeslagen in ons drinkwater te elimineren.

  Water: van groot belang voor onze gezondheid

  In alle organismen is water essentieel voor de overdracht van energie en informatie. Een mens bestaat voor 70% uit water. Elke cel in ons lichaam bevat water en wordt er ook door omgeven. De cellen worden gevoed vanuit deze vloeistof en ze geven hun afvalstoffen er weer aan af. Het functioneren van de cellen, weefsels, organen en daarmee van het hele lichaam is afhankelijk van de kwaliteit van deze vloeistof. Om de lichaamsfuncties te ondersteunen wordt aanbevolen om 1 à 2 liter water per dag te drinken. Water is door de chemische reiniging en de lange transportbuizen echter al ‘dood’ voor het uit de kraan komt. Tevens bevat het nog de schadelijke informatie van de chemische stoffen die erin opgelost waren.

  U kunt nu zelf met de AQA 707 water-regenerator het energetisch geheugen van het water wissen en het tegelijkertijd opladen met de energie van natuurlijke krachten.

  Beantwoorden
 2. Ik had nog nooit van Bovis gehoord totdat een van mijn klanten vertelde dat ze dmv een apparaatje de Boviswaarde in haar water op 36.000 had gemeten. Ben nu wel benieuwd wat dit voor ons lichaam kan betekenen en waar ik meer info kan vinden.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

deLuchtfilter

Luchtfilter voor in huis, de luchtkwaliteit binnenshuis is lang niet altijd even goed. Gelukkig kun je dit vrij eenvoudig zelf oplossen door een luchtfilter aan te schaffen, die meer voor je gezondheid doet dan jij denkt.

Bekijk deLuchfiter, specialist in luchtreiniging >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest

Share This