WAKE UP een film die je bewustzijn vergroot

We moeten ons echt steeds bewuster worden hoe de wereld werkelijk in elkaar zit. Ik ben tot de conclusie gekomen dat bijna niets is zoals het zich voordoet.

Bekijk deze documentaire en kom er bijvoorbeeld achter dat Amerika een bedrijf is en de personen die er in wonen ook. En dat eigenlijk de regering niet voldoet aan zijn eigen wetten en daarmee ook illegaal is, zo is het ook met belasting betalen.

Dat de centrale bank van Amerika, de Fed in handen van private personen/bedrijven. De Fed bepaalt bijvoorbeeld de rente en hoeveel geld er word gedrukt in Amerika.

Het hele systeem is gemaakt voor veel geld te verdienen voor een hele kleine elite ten koste van ons gewone mensen. De situatie in Europa of Nederland is eigenlijk het zelfde als in Amerika.
Conclusie:
Eendracht maakt macht ben bewust en zie wat er gaande is, doorzie het systeem en waar het op uit is.

Ik ben geen nummer in ben een vrij mens

Plaats een reactie

deLuchtfilter

Luchtfilter voor in huis, de luchtkwaliteit binnenshuis is lang niet altijd even goed. Gelukkig kun je dit vrij eenvoudig zelf oplossen door een luchtfilter aan te schaffen, die meer voor je gezondheid doet dan jij denkt.

Bekijk deLuchfiter, specialist in luchtreiniging >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest

Share This