De nieuwe wijsheid van Ricardo Semler

We zijn slimmer dan ooit. Maar zijn we ook wijzer geworden? Volgens de Braziliaanse topondernemer en denker Ricardo Semler, schatrijk geworden door zijn werknemers gelukkig te maken, is onze economie totaal ontregeld en heeft het kapitalisme nergens op de wereld geleid tot gelijkheid.

De vraag: hoe kunnen we tot een betere wereld komen

Hij schets de voorwaarden voor een ‘Tijdperk van Wijsheid’. Ik denk ook dat we eigenlijk niet veel verder gekomen zijn dan alleen het belachelijk rijk maken een select groepje mensen.

Maar te kosten van veel, van onze planeet die hollend achteruit gaat. Van onze gezondheid, steeds meer mensen zijn chronisch ziek. En steeds meer mensen hebben het financieel moeilijk terwijl er een klein groep mensen alleen maar rijker word ten koste van de gewone mensen zoals jij en ik.

Het huidige systeem is oneerlijk, ongezond en niet democratisch.
Verander de wereld, begin bij jezelf, blijf dicht bij jezelf en maak er iets moois van voor iedereen.

Plaats een reactie

deLuchtfilter

Luchtfilter voor in huis, de luchtkwaliteit binnenshuis is lang niet altijd even goed. Gelukkig kun je dit vrij eenvoudig zelf oplossen door een luchtfilter aan te schaffen, die meer voor je gezondheid doet dan jij denkt.

Bekijk deLuchfiter, specialist in luchtreiniging >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest

Share This