Jezelf en vrij zijn in een gekke wereld

De huidige wereld wordt beheerst door de linkerkant van de hersenen. De taal, het zien, ruiken en voelen. Dat is een lage vorm van bewustzijn. Het is de wereld van de wetenschappers, de denkende mens, geld en macht.

Dat zijn de zelfde mensen die anders denkende/voelende uitmaken voor aluhoedje, complotdenker of halve gare zool, bedenk dan dat je niet alleen bent en dat er nu in hoog tempo mensen wakker worden en zich weer herinneren wie ze werkelijk zijn.De mensen gaan steeds meer uit van hun gevoel en leven dichter bij de natuur.

Steeds meer mensen weten los te breken en voelen zich vrijer, rustiger en meer zichzelf. In plaats aan voldoen aan de eisen die de wereld om hen heen verwacht.
Mensen maken steeds meer gebruik van de rechterhersenhelft, het voelen, het echte zijn met steeds minder ratio.

2 gedachten over “Jezelf en vrij zijn in een gekke wereld”

Plaats een reactie

deLuchtfilter

Luchtfilter voor in huis, de luchtkwaliteit binnenshuis is lang niet altijd even goed. Gelukkig kun je dit vrij eenvoudig zelf oplossen door een luchtfilter aan te schaffen, die meer voor je gezondheid doet dan jij denkt.

Bekijk deLuchfiter, specialist in luchtreiniging >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest

Share This