De mens, onze evolutie en ons bestaan op Aarde

De grote vraag is hoe het universum en het leven zijn ontstaan. Wij als mens, onze evolutie waar is het begonnen en hoe is het verlopen?

Dat het verhaal van de bijbel niet klopt over de evolutie dat lijkt me duidelijk, overigens noemen zijn het geen evolutie maar de schepping. De mensen die de bijbel aanhangen gaan er vanuit dat de mens en al het overige ergens rond 4000 v.Chr is geschapen door God.

Dan de evolutietheorie van Darwin. Daar zitten ook gaten in, stammen wij werkelijk af van de apen, of zijn er al heel lang mensen, al miljoenen jaren? Als je het goed bekijkt zijn zowel de schepping als evolutietheorie op een geloof gebaseerd. Ze zijn beide moeilijk te bewijzen.

Om het allemaal wat ingewikkelder te maken heb ik nog een theorie gevonden over onze evolutie als mens en de Aarde. Die is veel meer omvattend en verklaard een heleboel, maar laat ook een aantal vraagtekens achter. Ik heb de documentaire helemaal gezien en vind het interessante materie, stof tot nadenken zeg maar.

Plaats een reactie

PureSupplementen

Natuurlijke vitaminen en mineralen, waar mogelijk van biologische oorsprong. Zonder hulpmiddelen of kunstmatige toevoegingen en goed opneembaar door ons lichaam.

Bestel natuurlijke vitaminen en mineralen >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest

Share This