Dirt! The Movie

Dirt! The Movie brengt de ecologische, economische, sociale en politieke gevolgen die de bodem op ons heeft tot leven. Onze bodem is de basis van onze voedselketen. De gezondheid van voeding valt of staat met zijn bodem. Aan het woord zijn deskundigen uit de hele wereld die de relatie, schoonheid en kracht van de bodem laten zien en hoe wij daar op respectvolle wijze mee om moeten gaan en dat deze wederzijds relatie voordelen bied voor beide partijen, gewoon door onze bodem goed en met respect te gebruiken.

Het is eigenlijk meer dan een film en de lessen die het leert, Dirt! The Movie is een oproep tot actie. “De mens is ongeveer 2 miljoen jaar geleden op aarde verschenen, daarmee werd de bodem steeds belangrijker. En vanaf dat moment, is het lot van de mensheid en de bodem nauw verbonden. “Hoe kun je deze relatie beïnvloeden, zodat beide partijen er beter van worden?

Dirt! The Movie, een avontuur in het rijk van de bodem

Een avontuur in het rijk van de bodem, de basis van leven op aarde … Het laad het fundamenteel belang en zijn ecologische functies zien, onze onderschatting van de waarde van onze bodem en onze huidige destructieve relatie met haar. Het begrijpen van onze bodem is zo essentieel voor het leven en daarmee ook voor ons, omdat ons bestaan er vanaf hangt is begrip en bescherming noodzakelijk!

2 gedachten over “Dirt! The Movie”

    • Ja ik ben nu een boek aan het lezen over onze bodem en daarin beweren ze dat zelfs ziekten, bij mensen en dieren, te voorkomen zijn door een gezonde bodem.

      Beantwoorden

Plaats een reactie

deLuchtfilter

Luchtfilter voor in huis, de luchtkwaliteit binnenshuis is lang niet altijd even goed. Gelukkig kun je dit vrij eenvoudig zelf oplossen door een luchtfilter aan te schaffen, die meer voor je gezondheid doet dan jij denkt.

Bekijk deLuchfiter, specialist in luchtreiniging >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest

Share This