Is elektromagnetische straling het nieuwe asbest? Shungit beschermt.

agnetische straling shuntgitDe bewijzen stapelen zich op uit steeds meer hoeken wordt al dan niet wetenschappelijk bevestigd dat elektromagnetische straling gevaarlijk is. Het vreemde is wel dat er producten op de markt komen die gebruik maken van de elektromagnetische straling en deze apparaten ook steeds sterker worden.

Doordat er steeds meer duidelijk wordt over de gevolgen van straling komen er ook in steeds meer landen wetgeving over dit onderwerp. Zo is het in landen als Frankrijk en Oostenrijk verboden om mobiel bellen op scholen.

In België mogen kinderen tot 7 jaar niet mobiel bellen. In Israël en Italië erkent het gerechtshof het verband tussen een (hersen)tumor en de straling van een mobiele telefoon.

En zoals wel vaker blijft het in Nederland is het opvallend stil, daar staat het belang voorop, zelfs op de gezondheid van onze kinderen! Kijk hier voor uitgebreide informatie over de gevaren van elektromagnetische straling.

Elektromagnetische straling Shungit beschermt

Nu we weten dat elektromagnetische straling gevaar is wat kunnen we er dan tegen doen. Het belangrijkste is natuurlijk om zo min mogelijk gebruik te maken van apparaten die gebruik maken van straling, zoals dect telefoons, magnetrons, mobiele telefoons en wifi verbindingen.

Verder zijn er producten, natuurlijke materialen, die je kunnen beschermen tegen de gevaren van straling. Zo is daar het eerder besproken Orgonite®, of organiet. Er is genoeg informatie op internet te vinden die je kan helpen om hier mee aan de slag te gaan.

Nu is er sinds twee jaar een nieuwe steensoort gevonden die als beste helpt tegen negatieve straling en dat is Shungit of ook wel Shungite. De koolstof moleculen in deze steen kan water zuiveren en werkt als een krachtige antioxidanten, de stenen in het water werken ongeveer 6 maanden en moeten dan vervangen worden. Shungit vermindert ook stress en reinigt het lichaam van ballast door slechte omgevingsenergie zoals straling.

Shungit steen wordt wel HET alternatieve geneesmiddel van de 21e eeuw genoemd. Shungit zuivert, beschermt, normaliseert, herstelt en geeft energie. Shungit verschilt van bijna alle andere stenen/edelstenen omdat de meeste zijn voorgekomen uit dode planten enz. Maar de Shungit stenen zijn miljarden jaren geleden ontstaan in een tijd dat er nog helemaal geen planten waren.

Mooi dat de natuur zo zijn eigen oplossingen heeft zelf voor de meest complexe problemen zoals Shungit.

10 gedachten over “Is elektromagnetische straling het nieuwe asbest? Shungit beschermt.”

 1. Dank je voor de info Robert.

  Hoewel we er geen last van denken te hebben wilden we toch zekere voor het onzekere nemen en hebben we actie ondernomen.

  In Den Bosch zit de winkel ’t Hyus-de(n) Kristallen, t/o de Sint Jan die veel stenen verkoopt waaronder Shungite. Hier hebben we Shungite als ook zwarte Toermalijn gekocht, deze laatste is ook een steen die stralingen absorbeert. We hebben een extra grote steen bij de router gezet en wat kleinere door het huis geplaatst en extra kleine stenen om bij ons te houden.
  Je dient de stenen eerst af te spoelen door onder de lopende kraan te houden. Je kunt ze opladen door tijdens volle maan deze op de vensterbank of buiten te leggen.

  Je krijgt extra informatie op een A4 mee vanuit ’t Huys van de Kristallen.

  Groet,
  Monique

  Beantwoorden
 2. Hoi Monique,

  Ja met (edel) stenen kun je zoveel doen, dat is een studie op zich.
  Wij hebben stenen staan bij de TV en computers en willen binnenkort weer naar ons stenenwinkeltje ‘De Oude Molen’ in Sint Antonis om weer een nieuwe voorraad te gaan halen.

  Ik wil namelijk ook nog een chembuster bouwen voor in de tuin, dat is een groot ding met koperbuizen en edelstenen voor de negatieve energie weg te halen zelfde als dit:
  https://www.gezondheidenvoeding.nl/gezondheid-gezond/elektrosmog-orgono-energie-en-organiet-helpen/

  Maar dan in het groot, nog krachtiger en mooi om te zien.

  Robert van Boxtel

  Beantwoorden
 3. De eigenschappen van Shungit zijn uniek:
  Het is een helende steen, met een samenstelling die je verder op deze aarde nergens vindt.
  De Shungit is een kalmerende steen, het absorbeert negatieve invloeden en elektromagnetische straling.
  De krachtige invloed van de Shungit steen op de gezondheid is fascinerend.
  Het onderzoek naar dit unieke Shungit mineraal is nog volop in ontwikkeling.
  Wij doe er alles aan om uitsluitend de juiste stenen hier in ons assortiment op te nemen
  Wij kopen de steen rechtstreeks en selecteren streng op kwaliteit, zodat alle Shungit steen van hetzelfde hoge niveau is.
  Wij zijn de enige door Rusland erkende dealer voor Nederland en Belgie anno 2012

  Hierbij certificaat van 2005 IGEF
  http://www.shungit-chi.nl/WebRoot/StoreNL2/Shops/63459568/MediaGallery/Sirtifikat_plastinyru.jpg

  Beantwoorden
 4. Beste Robert,

  Uitstekend stukje over de Shungit, een steen waar nog veel te weinig mensen van weten. Meestal hoor je in één adem met straling de Zwarte Toermalijn maar Shungit is veel beter, het dragen van een shungit is dan ook aan te raden wanneer je in omgevingen werkt waar veel straling is.

  Shungit is een geweldige steen tegen de elektromagnetische straling.

  James

  PS: Reactie op voorgaande reactie: De zin “enige door Rusland erkende dealer” lijkt hier voor een producten te gelden die met shungit gemaakt zijn. Er zijn goede edelstenen en mineralen winkels die ook de juiste kwaliteit shungit en uit het goede gebied in Rusland selecteren en leveren. Exclusief dealer van Shungit lijkt mij niet geheel correct, wellicht bedoeld men de producten gemaakt met of van Shungit. Het certificaat zegt niets over Shungit zelf.

  Beantwoorden
 5. bESTE rOBErt,
  Dank voor de informatie! Heb je toevallig ook adressen voor mij waar ik shungit kan kopen in de omgeving van den haag/Zoetermeer?
  Dank!

  Groeten,
  Lisa

  Beantwoorden
   • Welke hebben jullie besteld hoe kun je het uitrekenen om in euro’s te betalen met PayPal kun je geloof ik bij de Alberthein kopen PayPal hoeveel waren jullie kwijt gr remco

    Beantwoorden
    • Remco,

     Paypall kun je gewoon gratis aanmaken via paypal.com. Als je iets koopt in bijvoorbeeld $ dan zie je automatisch het bedrag in euro’s terug in je Paypal rekening. Ik heb daar een aantal dingen gekocht en weet niet precies meer wat ik waarvoor betaald heb. Ik weet wel dat ze zeker niet duur zijn en het komt rechtstreeks van de bron en bij wij waren de leveringen altijd correct.

     Beantwoorden
 6. Shungite heeft inderdaad fantastische eigenschappen! Wij zijn importeur en groothandel van Shungite en leveren ook rechtstreeks aan de consument. Wij leveren uitsluitend Premium Qualtiy en zijn fan van onze eigen producten 🙂

  Beantwoorden

Plaats een reactie

deLuchtfilter

Luchtfilter voor in huis, de luchtkwaliteit binnenshuis is lang niet altijd even goed. Gelukkig kun je dit vrij eenvoudig zelf oplossen door een luchtfilter aan te schaffen, die meer voor je gezondheid doet dan jij denkt.

Bekijk deLuchfiter, specialist in luchtreiniging >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest

Share This