Doe de mee

bewustzijn vrijheid echtheid liefdeZonder winst een groep mensen bij elkaar brengen die in de zelfde richting bewegen, veel is mogelijk alles is bespreekbaar. En als het geld kost is dat alleen maar om kostendekkend te zijn de geldstromen zijn daarom geheel openbaar.

Waarom ‘Doe de mee’?

Omdat wij zelf ondervonden hebben dat bijvoorbeeld meditatie of yoga in groepsverband krachtiger is dan dat alleen doen, hebben we bedacht om een groep mensen te verzamelen waarbij bewustzijn voorop staat.

We zijn allereerst op zoek gegaan naar een locatie waar we deze bijeenkomsten kunnen houden en die hebben we gevonden. Een mooie grote zaal voor maximaal 20 personen en de mogelijkheid om buiten in de tuin dingen te kunnen doen in een prachtige omgeving langs de dijk met uitzicht op de Maas.

Neem maar eens een kijkje, Workshop ruimte de laurier En ook nog eens betaalbaar wat de kosten per persoon laag houd.

Voor wie is het bedoelt

De meeste van ons komen uit ‘s-Hertogenbosch of omgeving dus daar richten wij ons op maar wat ons betreft is iedereen welkom. Wij zijn zelf bezig om ons bewustzijn te vergroten dan kan op allerlei manieren, sommige van ons doen aan Yoga, meditatie, voeden hun kinderen bewust op of eten heel bewust het maakt eigenlijk niet uit als je de dingen die je doet maar bewust doet.

De centrale gedachten is dan ook ons bewustzijn vergroten, liefde en echtheid. En zeker niet onbelangrijk geaardheid geen zweverig gedoe, zelf ondervinden en open staan. Heb jij zin om mee te doen schrijf je dan hieronder in, iedereen is welkom als je maar bereidt bent om mee te doen en open te staan. De zaal is geschikt voor 15 tot 20 personen. Dus de eerste maximaal 20 mensen kunnen meedoen.

Bijeenkomsten:

– eerste bijeenkomst 3-6-2012

Schrijf je in en doe mee:
[contact-form-7 id=”209″ title=”Contact form 1″]

Plaats een reactie

PureSupplementen

Natuurlijke vitaminen en mineralen, waar mogelijk van biologische oorsprong. Zonder hulpmiddelen of kunstmatige toevoegingen en goed opneembaar door ons lichaam.

Bestel natuurlijke vitaminen en mineralen >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest

Share This