Sta sterk en gelukkig! Gratis cursus

Sta sterk en gelukkig! Gratis cursusOp zaterdag 23 maart start er een gratis cursus voor iedereen die meer geluk in zijn leven wil ervaren!

Nienke Lokhorst, Merlijn Koch en Sheila Neijman nemen je in 20 dagen mee op reis met als resultaat een gelukkiger leven.

Hoe werkt de gratis cursus ‘Sta sterk en gelukkig’?

Via de mail ontvang je elke dag opdrachten, oefeningen, tools, skills en technieken die jouw geluksgevoel verhogen. Je ontvangt leuke verrassingen en leert inspirerende mensen kennen en er zijn webinars en is er een speciale Facebook pagina ‘sta sterk en gelukkig’ opgericht waarbij jij kunt aansluiten. Deze groep is alleen voor deelnemers van de cursus.

Voor wie en wat levert het mij op?

Het is voor iedereen die graag een gelukkig leven wil en sterker en gelukkiger in het leven wil staan. En het liefst op een eenvoudige manier.

Als het je daadwerkelijk 20 dagen volhoudt, zul jij je sterker voelen en gelukkiger. Hoe meer energie jij hierin stopt, hoe meer er uithaalt.

Geluk is goed voor iedereen. Als jij werkt aan je geluksgevoel heeft dat niet alleen invloed op jezelf, maar ook op je omgeving en de samenleving. Daar willen ik graag mij steentje aan bijdragen en ik heb me natuurlijk al ingeschreven.

Meld je direct aan.

Update 2-2016: Gratis aanmelden is niet meer mogelijk!

Via onderstaande link kunnen mensen zich aanmelden en is meer informatie te vinden over de gratis cursus ‘Sta Sterk en Gelukkig’.
Aanmelden gratis cursus ‘Sta sterk en gelukkig’.

Plaats een reactie

PureSupplementen

Natuurlijke vitaminen en mineralen, waar mogelijk van biologische oorsprong. Zonder hulpmiddelen of kunstmatige toevoegingen en goed opneembaar door ons lichaam.

Bestel natuurlijke vitaminen en mineralen >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest

Share This