Lange Frans, kamervragen 2.0

Uiteindelijk gaat het om bewust worden. Niet van een aantal individuen maar van ons allemaal. Pas dan kan de wereld echt veranderen. En dat het hele systeem anders moet staat voor mij als een paal boven water.

Eigenlijk kom je datgene wat Lange Frans uitspreekt in zijn teksten alleen tegen op de alternatieve websites. Hij pakt echt uit en dat in een liedje dat om de mainstream radio uitgezonden wordt…

Ik zie in onderstaande videoclip dat hij het doet met passie, ik heb het idee dat hij echt gelooft in wat hij zingt. En dat is belangrijk al zal een deel van de mensheid hem afwijzen als zijnde conspiracy/complottheorie of alluhoedje.

Mainstream media zwijgt, wij worden bewuster

Lange Frans heeft op Radio 3FM zijn opmerkelijk lied ‘Kamervragen 2’ gezongen over politieke misstanden en corruptie in Nederland. Ik heb even gezocht op de term Lange Frans, kamervragen 2.0. Maar helemaal niets in de mainstream media, niet op de NOS, NU.nl of welke krant dan ook. Dit lied zal door alle omroepen en media worden doodgezwegen. En dat alleen is een teken aan de wand.

Het is goed dat Lange Frans dit doet, of je er het nu inhoudelijk mee eens bent of niet. Kritische teksten i.p.v. die gezapige top 40 muziek en gewauwel van de politiek dat werkelijk nergens meer over gaat. Het grote publiek wordt wakker. Lange Frans is in deze de vertolker van de onvrede van heel veel kritische mensen die elkaar nu op het internet vinden.

Plaats een reactie

deLuchtfilter

Luchtfilter voor in huis, de luchtkwaliteit binnenshuis is lang niet altijd even goed. Gelukkig kun je dit vrij eenvoudig zelf oplossen door een luchtfilter aan te schaffen, die meer voor je gezondheid doet dan jij denkt.

Bekijk deLuchfiter, specialist in luchtreiniging >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest

Share This