Peter Aziz Sjamaan

Peter Aziz uit Buckfastleigh, Devon, Engeland is 35 jaar bezig met sjamanisme en is getraind in Hongaarse, Pueblo indian, inca, Kahuna sjamanisme en de Keltische traditie. Hij heeft menige jaren, in opleiding, doorgebracht in de jungle van Peru om Ayahuasquero te worden. Hij is ook geïnitieerd in Vodou, hierin heeft hij het hoogste priester niveau behaald: Houngan Asogwe.

Peter is de Engelse vertegenwoordiger van de Haïtiaanse “Roots Without End Society” run by Mambo Racine en heeft gewerkt als “Papa Kazo”, dit is een hoge, verantwoordelijke positie om anderen te initiëren.

Peter Aziz werkt veel met de godin Kali die door hem heen werkt in healings en ceremonies. Een aantal van zijn studenten zijn krachtiger geworden door zijn lessen en kunnen ook al van deze bijzondere helingen bewerkstelligen. Peter Aziz leerde de kunst van het Ayahuasca bereiden door zijn jarenlange verblijf in de jungles van Peru.

Peter Aziz als sjamaan en zijn lessen

Ik en mijn vriendin zijn bij Peter Aziz in de leer vanaf begin dit jaar (2011) en hebben veel van hem geleerd. Hij zit op dit moment in de gevangenis maar komt binnenkort vrij voor het houden van een Ayahuasca ceremonie, wat overigens in Nederland niet strafbaar is, lees meer Peter Aziz binnenkort vrij.

Het mooie van deze lessen vind ik dat ze niet direct aanwijsbare dingen teweegbrengen. Maar meer iets doen op fundamenteel niveau. Dat betekend voor mij dat er zaken aangepakt worden op een laag/diep niveau en ik vervolgens er zelf mee aan de slag moet en het moet gaan toepassen op mijn leven.

Ik kan nou allerlei verhalen gaan schrijven over genezingen enz. Maar ik denk dat dit niet zo belangrijk is, het is veel belangrijker wat het voor mij zelf doet.

Plaats een reactie

deLuchtfilter

Luchtfilter voor in huis, de luchtkwaliteit binnenshuis is lang niet altijd even goed. Gelukkig kun je dit vrij eenvoudig zelf oplossen door een luchtfilter aan te schaffen, die meer voor je gezondheid doet dan jij denkt.

Bekijk deLuchfiter, specialist in luchtreiniging >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest

Share This