Gezondheid en Voeding

Een ode aan Moeder Aarde, sterker dan wij, zal altijd overleven

Een ode aan Moeder Aarde, sterker dan wij, zal altijd overleven, doen we dit samen?

Als je kijkt hoe wij als mensheid omgaan met Moeder Aarde dan zal het niet lang duren of we zijn vol water gelopen, of het een grote woestijn geworden. Het motto op dit moment is LEEGROVEN en zoveel mogelijk GELD VERDIENEN, het maakt niet uit hoe of tegen welke voorwaarden.

Het gaat in een rap tempo, de ontbossing, de vervuiling, het ontginnen van grondstoffen. Het gaat te snel, sneller dan Moeder Aarde zich kan herstellen. Maar we moeten ons in 1 ding niet vergissen, Moeder Aarde zal altijd overleven in welke vorm dan ook en zal dan weer opnieuw beginnen.

Het lijkt er op dat deze stap, de mensheid, niet de beste stap was in de evolutie. Dit is een soort dat zijn eigen Aarde vervuild en zijn eigen ondergang creƫert. Het moet en kan anders, bewuster dichtbij de natuur gaan leven. Samenwerken met Moeder Aarde, ze heeft genoeg te bieden.

Wat als Moeder Aarde ons toe zou spreken?

Zij bestaat al 2,5 miljard jaar, 22.500 keer langer dan wij als mensheid. Zij heeft geen mensen nodig, maar wij als mensen hebben haar wel nodig. Onze toekomst is afhankelijk van haar. Zij heeft al heel veel meegemaakt en is altijd blijven bestaan en dit zal ook altijd zo blijven. Een ode aan Moeder Aarde, sterker dan wij, zal altijd overleven, doen we dit samen?

Mobiele versie afsluiten