Stop foute handelsverdragen, TTIP, CETA en TiSA

Stop foute handelsverdragen, TTIP, CETA en TiSA. Kom naar de gezamelijke protestactie en laat je stem horen. Georganiseerd door onder meer, FNV, foodwatch, het Transnational Institute, Greenpeace, Milieudefensie, de Consumentenbond en SOMO. Op 22 oktober om 13 uur op het Museumplein Amsterdam een manifestatie voor duurzame en eerlijke handel.

Met de leus ‘Stop foute handelsverdragen‘, demonstreren de organisaties tegen de grote handelsverdragen TTIP, CETA en TiSA. Vanaf vandaag roepen ik iedereen op mee te doen. Ben jij erbij om de mythes uit Den Haag en Brussel over deze verdragen door te prikken?

De manifestatie start om 13 uur op het Museumplein in Amsterdam en eindigt na een route door de stad weer op het Museumplein om 16 uur. Er zijn sprekers van de deelnemende organisaties en muziekoptredens.

Ik ben zelf niet zo van het demonstreren maar in dit geval doe ik mee. Dit is iets fundamenteels, door deze foute handelsverdragen krijgen de grote bedrijven het nog meer voor het zeggen, over onze rug. En we kunnen om ons heen zien waar dat toe lijdt. Hebzucht, machtsspelletjes en alles voor het geld, ten koste van heel veel, waar onder onze gezondheid en onze hele leefomgeving. Dit moet stoppen en wij hebben de macht, maar dan moeten we die wel tonen.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=zYo2Tntvj9M[/embedyt]

Het verzet tegen foute handelsverdragen, TIP, CETA en TiSAr groeit

Het verzet van burgers groeit tegen deze foute handelsverdragen, die de belangen van mensen, dieren en milieu aantasten. Maar de handelskaravaan dendert door, ondanks alle protesten in andere steden als Brussel, Berlijn, Keulen, Göteborg, in Washington en het Canadese Ottawa.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=M6opabhsxnY[/embedyt]

Plaats een reactie

deLuchtfilter

Luchtfilter voor in huis, de luchtkwaliteit binnenshuis is lang niet altijd even goed. Gelukkig kun je dit vrij eenvoudig zelf oplossen door een luchtfilter aan te schaffen, die meer voor je gezondheid doet dan jij denkt.

Bekijk deLuchfiter, specialist in luchtreiniging >

deWaterfilter

Heerlijk gezuiverd drinkwater voor thuis, of op kantoor. Veel water drinken is gezond, daarom is het belangrijk dat je water van optimale kwaliteit is en dan kan met onze waterfilters.

Bestel een Waterfilter >

Pin It on Pinterest

Share This