Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Tuinidee 2016

25/02/2016 -10:00 - 28/02/2016 -18:00

€13

Tuinen, waar onder moestuinen, maar ook gezondheid en voeding worden steeds belangrijker in onze samenleving. Mensen worden bewuster en zien dat er meer nieuwsbronnen zijn dan gangbare media, die eigenlijk allemaal achter elkaar aanlopen en daardoor komt er weinig verandering/beweging, en dat is wel noodzakelijk.

Een bezoek aan Nederlands grootste tuinevent biedt u alle inspiratie en informatie voor de tuin van uw dromen en een prinsheerlijk buitenleven. Een dag lang proeven, genieten, ontdekken en beleven.

Een nieuw onderdeel, wat mij wel aanspreek, is TuinIdee Culinair. Op Tuinidee 2015 is namelijk ook gebleken dat bezoekers een sterke interesse in voeding, koken en een gezonde levensstijl hebben. ‘TuinIdee Culinair’ is letterlijk en figuurlijk één van de smaakmakers op TuinIdee 2016.

Met in deze hal een prachtige sier/moestuin, een wonderschone expositie van gedekte tuintafels demonstraties en proeverijen zoals van eetbare bloemen m.m.v. Bloombites, het proeven van ‘Cressen’, zaailingen van unieke planten, met elk hun eigen, verrassende invloed op de zintuigen m.m.v. Koppert Cress en van biologische streekproducten i.s.m. Bionext duurzame biologische landbouw en voeding, dat zich sterk maakt voor méér duurzame biologische voeding en landbouw. Verder is dit ook de plek om o.a. kookgerei, (buiten)keukens, groenten, fruit, zuivelproducten etc. te vinden.

TuinIdee is uniek door haar schitterende voorbeeldtuinen in fraaie decors. Stuk voor stuk praktische en originele ideeën, voor ieder wat wils. Van exclusief tot budgetvriendelijk.

Na het succescolle ‘Leve de tuin’ verrast TuinIdee in 2016 met o.a. ‘TuinIdee Culinair’, ‘TuinIdee exclusief’ en de ‘Wunderkammer ’, de tuin als schatkamer.

Kom op TuinIdee 2016 je droomtuin waarmaken!”

Luc Joosten, Ed Joosting Bunk en Bram Breedveld
LANDLAB studio voor landschapsarchitectuur – Creatie inspiratietuinen TuinIdee

Naast de inspiratietuinen met zo’n 300 meeneem-ideeën ontworpen door Studio LandLab laten ook tientallen hoveniers zich van hun beste zijde zien met prachtige showtuinen. In totaal vind je er 30.000 m2 aan tuin-ideeën.

In het Tuinieren.nl Tuintheater zijn boeiende presentaties van bekende tuinspecialisten als Jurgen Smit, Romeo Sommers en Rob Verlinden. Voor advies op maat kunt u terecht op het spreekuur in het TuinLab en bij de meer dan 250 exposanten. Hier kunt u ongetwijfeld ook mooie koopjes vinden en kunt u tevens de gratis ‘Mijn TuinIdee voordeelpas’ krijgen.

Nergens in Nederland vindt u zoveel bijeen zoals over tuinstijlen, planten, de nieuwe collecties terrasmeubelen, streekproducten en bijzondere deco. Kortom, TuinIdee is ook úw fantastische start voor ‘n verrukkelijk buitenleven.

Robert van Boxtel
Volg mij

Robert van Boxtel

Schrijft gepassioneerd nieuws, informatie en interessante artikelen over gezondheid en voeding. Ik sta bewust in het leven en probeer onderwerpen van alle kanten te bekijken.
Robert van Boxtel
Volg mij

Gegevens

Begin:
25/02/2016 -10:00
Einde:
28/02/2016 -18:00
Kosten:
€13
Evenement Categorie:
Website:
http://tuinidee.nl

Organisator

Libema
Telefoon:
073-5282200
E-mail:
receptie@libema.nl
Website:
http://www.libema.nl/

Locatie

Brabanthallen
Diezekade 2
Den Bosch,5222 AKNederland
+ Google Maps
Website:
http://tuinidee.nl/bezoeker/praktisch/bezoekinfo

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest