Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lekker naar de, biologische, Boer

18/06/2016 -08:00 - 19/06/2016 -17:00

Lekker Naar De biologische BoerTijdens het ‘Lekker naar de Boer’ weekend kun je bij 180 biologische boerenbedrijven in heel Nederland terecht voor rondleidingen, boerenmarkten, proeverijen en allerlei andere (kinder) activiteiten.

Je ziet, ruikt, proeft en ervaart het biologische boerenleven en je kunt kennis maken met de boer en met zijn passie voor het vak. Gezonde voeding en het gezonde buitenleven.

Doel van het Lekker naar de Boer-weekend is om meer bekendheid te geven aan biologisch en de boer en consument met elkaar te verbinden. Vorig jaar hebben bijna 55 duizend mensen tijdens het Lekker naar de Boer weekend een biologische boerderij bezocht.

Zoek een boerderij in jouw buurt

Lekker naar de Boer laat je kennis maken met (bio)boeren uit de buurt en maakt de lokale biologische landbouw voor jou zichtbaar en toegankelijk. Lekker naar de Boer is gebaseerd op beleven. Zodra je het erf oploopt, gaat er een wereld voor je open. Je ziet, ruikt en ervaart dan wat er zo bijzonder – of eigenlijk zo natuurlijk – is aan biologisch boeren.
Bekijk snel welke boerderij bij jou in de buurt meedoet!

lekker naar de boer 2016

Lekker naar de Boer – het hele jaar door

Enthousiast? Biologische boeren en tuinders zijn niet alleen te bezoeken tijdens het Lekker naar de Boer weekend. Het hele jaar door vinden er activiteiten plaats bij biologische bedrijven, zoals excursies, workshops, plukdagen en rondleidingen waarbij de boer je van alles kan vertellen over zijn boerderij en over de biologische landbouw. In de agenda staat welke biologische boerderijen in de overige (zomer)maanden een open dag of activiteit organiseren.

Fietsroutes

Ook de fietsroutes blijven beschikbaar op de website. Dus: Lekker fietsen door het platteland en onderweg je tas volladen met lekkers van de boerderij? Bekijk de bijna 30 fietstochten hier voor een route bij jou in de buurt.!

Robert van Boxtel
Volg mij

Robert van Boxtel

Schrijft gepassioneerd nieuws, informatie en interessante artikelen over gezondheid en voeding. Ik sta bewust in het leven en probeer onderwerpen van alle kanten te bekijken.
Robert van Boxtel
Volg mij

Gegevens

Begin:
18/06/2016 -08:00
Einde:
19/06/2016 -17:00
Evenement Categorieën:
,
Website:
http://www.lekkernaardeboer.nl/

Organisator

Bionext
Telefoon:
030-2320497
E-mail:
lekkernaardeboer@bionext.nl
Website:
http://www.bionext.nl/content/lekker-naar-de-boer-0

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest