Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Internationale dag van yoga

21/06/2015

De Internationale Dag van de Yoga zal op 21 juni gevierd worden in Brussel. Volgens de Indiase televisiezender ntv zal dat gebeuren met een groot evenement in het Terkamerenbos en aan het Europees parlement.

De premier van India, Narendra Modi, had in september vorig jaar nog een oproep gelanceerd bij de VN voor het houden van een internationale yoga-dag. Zo’n 177 landen steunden zijn oproep en kozen 21 juni als datum.

Yoga is een hindoeïstische filosofie die leert de geest, het gevoel en het lichaam te beheersen. In het Westen gebeurt dat met specifieke oefeningen.

Net als in New York, Parijs, Berlijn en Londen, verwelkomt Brussel de eerste Internationale Dag van de Yoga en rolt de yogamatjes uit in het Ter Kamerenbos (Cricketspelweg – vlakbij het Théâtre du Poche) voor een megasessie in openlucht op zondag 21 juni. Duizenden mensen kunnen deelnemen aan een gratis sessie met ademhalingsoefeningen, houdingen en ontspanning in openlucht, van 10:30 tot 12:00, onder leiding van Sreemati uitgenodigd door Esprit Yoga Magazine dat het evenement ondersteunt.

Robert van Boxtel
Volg mij

Robert van Boxtel

Schrijft gepassioneerd nieuws, informatie en interessante artikelen over gezondheid en voeding. Ik sta bewust in het leven en probeer onderwerpen van alle kanten te bekijken.
Robert van Boxtel
Volg mij

Gegevens

Datum:
21/06/2015
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:

Locatie

Terkamerenbos
Brussel,België+ Google Maps
Website:
http://brusselsyogaday.be/

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest