Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dag van de Duurzaamheid

10/10/2016

Gratis

De Dag van de Duurzaamheid vindt plaats op maandag 10 oktober 2016.

Door heel Nederland vinden, voor het achtste jaar, duizenden duurzame activiteiten plaats, georganiseerd door particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden.

Samen laten we zien dat duurzaamheid noodzakelijk, inspirerend en winstgevend is.

Urgenda, de organisator, roept alle particulieren, bedrijven, overheden, scholen en organisaties op om zich op deze speciale dag van hun ‘groenste’ kant te laten zien. Op de actiewebsite kan iedereen zich aanmelden met een eigen activiteit of aanhaken bij een georganiseerde activiteit. We laten het samen zien op 10-10! Het wordt wederom een mooie, succesvolle dag waarop opnieuw duidelijk werd dat duurzaamheid leeft in het hele land. Lees hier het hele persbericht.

Op de Dag van de Duurzaamheid willen we met alle deelnemers laten zien hoe duurzaamheid past in je dagelijks leven. Het is het moment van het jaar om de duurzaamheidsbeweging in Nederland nog zichtbaarder, groter en manifester te maken. “Het is tijd te veranderen. We willen een volhoudbare samenleving, voor onszelf en de volgende generaties. Met slinkende grondstofvoorraden en een steeds sneller veranderend klimaat, is het noodzakelijk een nieuwe circulaire economie op te bouwen gebaseerd op duurzame energie en groene grondstoffen. Een economie waarin we meer delen en samenwerken en een goed leven hebben!

Iedereen kan meedoen!

Ook dit jaar kan iedereen een eigen activiteit bedenken, deze aanmelden op www.dagvandeduurzaamheid.nl en op 10-10 uitvoeren. Van een persoonlijke actie thuis, een activiteit op het werk met collega’s of juist het organiseren van een grote activiteit.

Robert van Boxtel
Volg mij

Robert van Boxtel

Schrijft gepassioneerd nieuws, informatie en interessante artikelen over gezondheid en voeding. Ik sta bewust in het leven en probeer onderwerpen van alle kanten te bekijken.
Robert van Boxtel
Volg mij

Gegevens

Datum:
10/10/2016
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Website:
http://www.dagvandeduurzaamheid.nl/

Locatie

Nederland
Nederland

Organisator

Urgenda
Website:
http://www.urgenda.nl

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest