Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Congres heel de mens nu

26/11/2015 -09:00 - 18:00

€85

Als er wordt gesproken over gezondheidszorg gaat het meestal over de kosten. Dat zou eigenlijk veel minder relevant moeten zijn, het zou over ons moeten gaan, de mens zou weer centraal moeten staan.

En moet er niet verder gekeken worden dan dat we nu doen. Nu is de farmaceutische industrie met zijn symptoombestrijding de bepalende factor. Dat zou anders moeten, het zou werkelijk om genezen moeten gaan en veel minder om geld verdienen.

Steeds meer mensen kiezen hun eigen pad naar gezond zijn. Zij zoeken verder als een medisch advies hen niet oplevert waar ze naar verlangen. Zij  proberen verschillende aanpakken uit om te vinden wat voor hen werkt. Zij nemen verantwoordelijkheid en voeren eigen regie over hun genezing.

Nu is de grote vraag hoe de gezondheidszorg en hoe u daar op reageert en gaat reageren. Wat bij deze trend past is het besef dat er niet maar 1 waarheid is, niet maar 1 methode, niet maar 1 zienswijze. Voor ieder mens is dat uniek. Wilt en kunt u daar dienstbaar aan zijn? En zo ja, hoe doet u dat? Wat betekent het voor het opleiden van mensen voor de gezondheidszorg?

Zowel patiënten als artsen vinden inspiratie in nieuw wetenschappelijk onderzoek dat steeds beter het effect kan meten van minder conventionele methodes. Denk bijvoorbeeld aan mindfulness.

Bent u een trendsetter in uw professie, een innovator bij een zorgverzekeraar, een voortrekker bij een opleidingsinstituut? Of u nu werkt in de reguliere, alternatieve of integrale geneeskunde, herkent u zich in deze beschrijving? Dan willen we graag dat u 1 van de 100 deelnemers bent waar plek voor is.

We bieden een inspirerend platform van sprekers/deelnemers en facilitators die zich hier niet alleen van bewust zijn, maar ook hun stappen concreet en moedig op dit, vaak innovatieve, terrein hebben gezet, bezig zijn te zetten, of moed aan het verzamelen zijn om dat te doen..

Kom met uw eigen vraag, neem uw nieuwsgierigheid mee, laat uw oordeel en aannames spreken maar niet verhinderen en vind een volgende stap in ontmoeting.

Alles komt aan bod: hart (verlangen), hoofd (denken), buik (voelen), stem (spreken) en handen (doen). En ook: de moeilijkheden en de successen, het hoort er allemaal bij. Heel de mens, immers!

Robert van Boxtel
Volg mij

Robert van Boxtel

Schrijft gepassioneerd nieuws, informatie en interessante artikelen over gezondheid en voeding. Ik sta bewust in het leven en probeer onderwerpen van alle kanten te bekijken.
Robert van Boxtel
Volg mij

Gegevens

Datum:
26/11/2015
Tijd:
09:00 - 18:00
Kosten:
€85
Evenement Categorie:
Website:
http://heeldemensnu.nl/aanmelden/

Locatie

conferentiecentrum Samaya
Hollendewagenweg 20
Werkhoven,Nederland
+ Google Maps

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest