Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Atelierroute Engelen 2015

27/09/2015 -10:00 - 17:00

Op zondag 27 september openen Engelense kunstenaars & ontwerpers hun atelier voor het publiek. Volg de route en laat u verrassen door het creatieve talent van het jarige Diezedorp Engelen.

De route voert langs 15 ateliers en de Engelenburcht, waar een expositie van schilderkunst is ingericht. Ook kunt u op het speciaal gebouwd terras even bijtanken. De route wordt opgeluisterd door diverse muzikanten.

De Atelierroute Engelen loopt van Hendrik’ aan de Graaf van Solmsweg tot Atelier Tripaldelli aan de Kolgans. De route voert langs 15 ateliers en de Engelenburcht, waar een expositie van schilderkunst is ingericht. Ook kunt u op het speciaal gebouwd terras even bijtanken. De route wordt opgeluisterd door diverse muzikanten.

In de Engelenburcht exposeert onder meer Monique Wilhelm met haar schilderijen, de schilderijen die binnenkort te bewonderen zijn via de website Innerlijk Kunst. Zij maakt schilderijen op basis van haar gevoel, op papier met acrylverf

Robert van Boxtel
Volg mij

Robert van Boxtel

Schrijft gepassioneerd nieuws, informatie en interessante artikelen over gezondheid en voeding. Ik sta bewust in het leven en probeer onderwerpen van alle kanten te bekijken.
Robert van Boxtel
Volg mij

Gegevens

Datum:
27/09/2015
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Engelenburcht
Heuvel 18
Engelen ('s-Hertogenbosch),5221 APNederland
+ Google Maps
Telefoon:
073 6311905
Website:
https://www.facebook.com/groups/AtelierrouteEngelen/

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest